Η ομάδα της ΦΕΑ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επιστροφή του αθλητή Άλκη Παπαδόπουλου στις “τάξεις” της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020/2021 για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο νεαρός αθλητής επιστρέφει στην ομάδα που πραγματοποίησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στα τμήματα υποδομών της και μάλιστα ο ίδιος δηλώνει έτοιμος για αυτήν την “πρόκληση”.

Δείτε τις δηλώσεις του Παπαδόπουλου:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που με μεγάλωσε και μου έδωσε μπασκετική παιδιά. Τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε ένα υψηλότερο επίπεδο και να κυνηγήσω αυτό που ονειρεύεται κάθε παιδί. Η απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες και είμαι διατεθειμένος να δώσω το 100% για την ομάδα.”

Δείτε την ανακοίνωση της ΦΕΑ:

“Ένα παιδί της ΦΕΑ επέστρεψε στα γνωστά του λημέρια με σκοπό να αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα μας. Ο λόγος για τον Άλκη Παπαδόπουλο, έναν νεαρό αθλητή ο οποίος ήταν αθλητής του συλλόγου της ΦΕΑ πριν από μερικά χρόνια για τα τμήματα των υποδομών μας.
Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη καθώς επιστρέφει ένας από τους αθλητές που μεγάλωσαν μέσα στον σύλλογο μας, με σκοπό να αγωνιστεί για το σήμα της ΦΕΑ!”

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του σωματείου:

Ένα παιδί της ΦΕΑ επέστρεψε στα γνωστά του λημέρια με σκοπό να αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα μας. Ο λόγος για τον Άλκη…

Δημοσιεύτηκε από ΦΕΑ Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας στις Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020