“Σταχυοφόρος” θα είναι τη νέα χρονιά ο Παναγιώτης Κοϊτσάνος, καθώς υπέγραψε και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ομάδα του Πανελευσινιακού εν όψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής

Ο 18χρονος περιφερειακός Παναγιώτης Κοϊτσάνος διαθέτειε ήδη πολλές παραστάσεις και είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα της Β’ Εθνικής με το σωματείο από την Ελευσίνα υπό τις οδηγίες του coach Ματθαίου Καραχάλιου. 

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με το εφηβικό τμήμα του Ιωνικού Νικαίας υπό τις οδηγίες του coach Βούλγαρη. Ξεκίνησε να πραγματοποιεί τα πρώτα του μπασκετικά βήματα με την ομάδα της ΑΕ Λειβαδιάς, ενώ στην πορεία βρέθηκε στον Ολυμπιακό στα τμήματα υποδομών του αποκτώντας πολλές εμπειρίες, τις οποίες είναι έτοιμος να αξιοποιήσει με τον Πανελευσινιακό στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:

“Με το βλέμμα στο μέλλον…
Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Κοιτσάνο Παναγιώτη (γεν 2002)
Ο νεαρός φέρελπις αθλητής ξεκίνησε το μπάσκετ απ τα τμήματα υποδομών της ΑΕ Λιβαδειάς και στην συνέχεια αγωνίστηκε με την φανέλα του Ολυμπιακού (ΠΑΙΔΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ )
Πέρσι αγωνίστηκε με την Εφηβική ομάδα του Ιωνικού Νικαίας υπό τις οδηγίες του Coach Βούλγαρη.
Ο Παναγιώτης μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις 2-3.
Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά στον Παναγιώτη, με υγεία πρωτίστως και επιτυχίες με την ομάδα μας!”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του σωματείου:

Με το βλέμμα στο μέλλον… Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την έναρξη…

Δημοσιεύτηκε από Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης – Panelefsiniakos B.C. στις Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020