Η Ένωση Ιλίου επιβεβαίωσε 100% το ρεπορτάζ του Basketblog για τον Βύρωνα Βάτσιο. Χθες (15/9) γράψαμε ότι η ομάδα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του ταλαντούχου παίκτη, Βύρων Βάτσιου και πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση. Η Ενωση Ιλίου ανακοίνωσε και επίσημα την μεταγραφή του 18χρονου παίκτη.

Η απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου παίκτη δείχνει ξεκάθαρα την στάση της ομάδας να μην κοιτάει μόνο στο σήμερα. Να επενδύει και στο αύριο και να αποκτά σπουδαία ταλέντα που έχουν το… πακέτο για να εξελιχθούν και να κάνουν σπουδαία πράγματα στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής ήρθε και η απόκτηση του Βύρωνα Βάτσιου.

Ο νεαρός παίκτης που έπαιζε στον ΑΓΣΙ, θεωρείται πολύ σπουδαίο ταλέντο. Την περασμένη σεζόν επιβεβαίωσε τις μπασκετικές του ικανότητες με την ομάδα των Ιωαννίνων, έκανε ένα πραγματικά σπουδαίο πρωτάθλημα και ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του συλλόγου  στο πρωτάθλημα των Νέων της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ενωσης Ιλίου για την απόκτηση του Βύρωνα Βάτσιου:

“Ο Α.Ο.Ένωση Ιλίου συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον με ταλαντούχους αθλητές. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του 18χρονου αθλητή Βύρωνα Βάτσιου από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων για τα επόμενα 1+1 χρόνια και ο οποίος θα ενισχύσει την εφετινή σεζόν την ομάδα των Εφήβων στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ.

Καλωσορίζουμε τον Βύρωνα στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε μια υγιή σεζόν με πολλές επιτυχίες”!