Όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το basketblog.gr, o Εθνικός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ιορδάνη Μουριχίδη, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και θα την οδηγήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί τον εκλεκτό της νέας διοίκησης του Εθνικού, που ανέλαβε λίγες μέρες πριν. Στις δηλώσεις του, ο νέος προπονητής του Εθνικού τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή να βρίσκεται στην οικογένεια του Εθνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών:

«Νέος προπονητής ο Ιορδάνης Μουριχίδης

H Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ιορδάνη Μουριχίδη. Ο Έλληνας προπονητής θα καθοδηγήσει την ομάδας μας σ΄αυτήν τη νέα και δύσκολη προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας. Ο κ. Μουριχίδης έχει μεγάλη όρεξη για δουλειά και ήδη έχει σηκώσει μανίκια και προχωράει τον σχεδιασμό της ομάδας μας. Άμεσος βοηθός του Ιορδάνη Μουριχίδη θα είναι ο Παναγιώτης Παπασωτηρίου.

Ιορδάνης Μουριχίδης: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι στην οικογένεια του Εθνικού, που είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία. Θα δουλέψουμε πολύ φέτος για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μας στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι».