Στον Εθνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος, ο οποίος όπως σας είχαμε ενημερώσει ήταν στο στόχαστρο της ομάδας.

 Ο έμπειρος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από το Μανδραϊκό και ο Εθνικός, δεν άργησε και ενέταξε στο ρόστερ του τον άλλοτε αρχηγό της ομάδας της Δυτικής Αττικής.

 Έτσι, ο Εθνικός συνέχισε με εντυπωσιακό τρόπο τη στελέχωση ρόστερ, καθώς απέκτησε έναν αρκετά ποιοτικό παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μάλιστα, ο Γεωργοπαπαδάκος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εθνικού, τονίζοντας πως θέλει να μείνει για χρόνια στο σύλλογο και να βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Γεωργοπαπαδάκου. Ο πολύπειρος γκαρντ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Μανδραϊκού.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής προέρχεται από ακόμη μία καλή χρονιά με τον Μανδραϊκό και θα προσθέσει μεγάλη εμπειρία στην ομάδα μας τη νέα σεζόν. Ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος πριν την ομάδα της Μάνδρας αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Πανερυθραϊκό.

Νίκος Γεωργοπαπαδάκος: «Είμαι χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στην οικογένεια του Εθνικού. Η καριέρα μου έχει δείξει ότι δύσκολα φεύγω από ομάδες και το ίδιο θέλω να κάνω και στον Εθνικό, καθώς θέλω να μείνω για αρκετά χρόνια στην ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της.

Η ομάδα αυτό το καλοκαίρι έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές προσθήκες και έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο. Θα δώσουμε τα πάντα, για να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν στο πρωτάθλημα.

Για τον κόσμο του Εθνικού έχω ακούσει τα καλύτερα. Χαίρομαι που τη νέα χρονιά θα τους έχω στο πλευρό μου και δεν θα τους έχω αντιπάλους. Θέλουμε την στήριξη τους, να γεμίζουν το γήπεδο και να είναι δίπλα μας και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% για να τους ευχαριστήσουμε και να επαναφέρουμε τον Εθνικό εκεί που του αξίζει».

Για την Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού
Δημήτρης Καραφαντής