Το γράψαμε; Ισχύει!
Παίκτης του Ηρακλείου και με τη βούλα, πλέον, είναι ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης, η απόκτηση του οποίου (για δύο χρόνια) ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο πολύπειρος φόργουορντ άφησε τον Αρκαδικό, με τον οποίο πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις την περσινή σεζόν και όντας, πλέον, παίκτης των Κρητικών, φιλοδοξεί να οδηγήσει την ομάδα του Βασίλη Ράλλη στην άμεση επιστροφή στην Α2 κατηγορία.

Το basketblog σάς είχε ενημερώσει για τη μεταγραφή του Σωκράτη Γκιζόγιαννη στο Ηράκλειο από τις 10 Ιουλίου στο άρθρο με τίτλο “Παίρνει Γκιζόγιαννη το Ηράκλειο“.

Αναλυτικά:

“Το “ΗΡΑΚΛΕΙΟΟ.Α.Α ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον παίκτη Σωκράτη Γκιζόγιαννη. Ο 31χρονος παίκτης συμφώνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για 2 χρόνια στον Όμιλο. Το Δ.Σ. εύχεται στον νεοαποκτηθείσα παίκτη υγεία και καλή πορεία στον απαιτητικό πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική.

Ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1982, έχει ύψος 2.00μ και αγωνίζεται στη θέση φόργουορντ. Έχει παίξει στον ΑΓΟΡ, στη Δάφνη, στον Μακεδονικό, την ΑΓΕΧ, τα Τρίκαλα, τη Λαμία και την Μαλεσίνα. Ο Γκιζόγιαννης έχει αγωνιστεί 6 φορές με την εθνική παίδων, σημειώνοντας συνολικά 6 πόντους. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τον Αρκαδικό στην Α2 μπάσκετ και ήταν τέταρτος σκόρερ της κατηγορίας. Είχε κατά μέσο όρο 15,7 πόντους και 4,3 ριμπάουντ“.