Επισημοποιήθηκε η πρόσληψη του Δημήτρη Μισιακού στον πάγκο της Ένωσης Ιλίου, όπως ανακοίνωσε και επίσημα πριν από λίγο η διοίκηση της ομάδας. Ο πρώην τεχνικός του Ιωνικού Νικαίας θα πάρει την θέση του Μάριου Δεσποτάκη, τον οποίο ευχαριστούν για την συνεργασία.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο Α.Ο. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον coach Δεσποτάκη Μάριο.

Απο τη μεριά μας αποδεχόμεθα πλήρως τους προσωπικούς λόγους που εξέθεσε ο coach στην παραίτησή του και θέλουμε ειλικρινά να τον ευχαριστήσουμε για την περσινή συνεργασία μας, σε μία δύσκολη εποχή για εμάς.

Ο  Μάριος έφερε σε πέρας με άψογο τρόπο την αποστολή που του ζητήθηκε πέρυσι, κάτι που μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους!

Λυπούμεθα που προσωπικοί λόγοι δεν επέτρεψαν τη συνέχιση της φετινής συνεργασίας, τον ευχαριστούμε για το στήσιμο της φετινής ομάδας και την προετοιμασία της και τέλος του ευχόμεθα ολόψυχα καλή συνέχεια!

Ο  Α.Ο.  Ένωση Ιλίου ευχαριστεί επίσης και τον asistant coach Δημήτρη Δανιήλ και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια!

Ανακοινώνουμε επίσης τη συνεργασία μας με τον νέο coach που θα οδηγήσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, τον ΜΙΣΙΑΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ!

Ο coach ανήκει στην κατηγορία των ταλαντούχων προπονητών, ανδρώθηκε μπασκετικά στην περιοχή μας και ευελπιστούμε να αποτελέσει ένα ακόμα δυνατό όπλο για το σύλλογό μας!

Coach καλωσορίζοντάς σε σου ευχόμεθα υψηλούς στόχους και παραγωγικό έργο!

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ιλιου“