Όπως ήταν ήδη γνωστό εδώ και περίπου μια εβδομάδα, ο Φάνης Χριστοδούλου -η ζωντανή δόξα του Πανιωνίου- επιστρέφει και επίσημα στην ομάδα της καρδιάς για να αναλάβει χρέη Γενικού Αρχηγού ήδη από την επόμενη χρονιά!

Μιλάμε φυσικά για μια τεράστια κίνηση από πλευράς «Ιστορικού», ο οποίος ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευελπιστεί πως θα καταφέρει να ζήσει ξανά τις ένδοξες στιγμές του «χθες».
Και η επιστροφή του σπουδαίου Χριστοδούλου είναι φυσικά μια κίνηση προς την επιθυμητή αυτή κατεύθυνση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο δικός μας Φάνης ξανά κοντά μας

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο ΦΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ επιστρέφει στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα μπάσκετ.

Αποτελεί τεράστια επιτυχία της οικογένειας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ το γεγονός ότι ο μεγάλος ΦΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ έρχεται κοντά μας για να ενισχύσει με την προσωπικότητα και τις ικανότητές του την προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ο ΚΟΣΜΟΣ και η ΟΜΑΔΑ μας, καλωσορίζουν τον πλέον προικισμένο αθλητή στην ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ στο σπίτι του.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΑΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ».

 

Γενικότερα, ο «Μπέμπης» πέρασε τα 14 από τα 15 συνολικά χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας στον Πανιώνιο, με τον οποίο και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 1991 αλλά και πολλές κλήσεις -και επιτυχίες- στην Εθνική ομάδα.