Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΑΣ Χαλκηδόνας:

«Την χθεσινή ημέρα η ομάδα μας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της K2 contract furniture όπου είναι ο κύριος χορηγός στην φετινή χρονιά. Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε μια απ τις καλύτερες εκθέσεις στον χώρο του επίπλου και να παραδώσουν στον ιδιοκτήτη της κύριο Βλάση Παπαδόπουλο την αγωνιστική φανέλα της φετινής μας περιόδου .

Η εταιρεία K2 contract furniture δραστηριοποιείται εδώ και μία δεκαετία στο χώρο του επαγγEpisk;eftuhkeελματικού επιπέδου. Διαθέτει μονάδα παραγωγής, με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα. 

Καλύπτει κάθε ανάγκη στον επαγγελματικό χώρο. Καφέ, εστιατόριο, μπαρ, ξενοδοχεία. Διαθέτει ειδικό τμήμα υποστήριξης κάθε επενδυτικές προτάσεις στα πλαίσια του ΕΣΠΑ για κάθε επαγγελματία. 

Τα τελευταία χρόνια μετά από απαίτηση των πελατών της προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επίπλων για το σπίτι. Στην έκθεση 2000 m² στο 1χλμ Χαλκηδόνας-Γιαννιτσών τα προϊόντα της καλύπτουν κάθε γούστο αλλά και οικονομική δυνατότητα. 

Η εταιρεία K2 contract furniture επίσης παρακολουθεί τις διεθνείς τάσεις και εισάγει ότι πιο σύγχρονο στο χώρο του επίπλου. Όλα τα προϊόντα της είναι πιστοποιημένα κατά ΕΛΟΤ ISO 9001 92000 καθώς και κατά ΕΛΟΤ ISO 1401 2004.

Θα την βρείτε στο 1χλμ Χαλκηδόνας-Γιαννιτσών και στα τηλ 2391024010 – 2391023773 καθώς και στο site της www.k2furniture.gr».