Η ομάδα του Πολύγυρου συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την απόκτηση του Ανδρέα Καραγιαννάκη

Ο Καραγιαννάκης επιστρέφει μετά από τρία χρόνια απουσίας στις “τάξεις” του Πολύγυρου για να ενισχύσει το σύλλογο στην προσπάθεια που κάνει. Είναι 23 ετών, έχει ύψος 2 μέτρα και αγωνίζεται στις θέσεις του γκαρντ/φόργουορντ.

Ένα μπασκετικό “πολυεργαλείο”, το οποίο ξεκίνησε να πραγματοποιεί τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην ομάδα του ΠΑΟΚ και αργότερα στη ΔΕΚΑ με αρκετές διακρίσεις στα τμήματα υποδομών. Στη συνέχεια βρέθηκε σε ομάδες όπως ο Π.Κ. Νεάπολης και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με το Ζέφυρο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Δείτε την ανακοίνωση του Πολύγυρου:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στις τάξεις του και πιο συγκεκριμένα στο ανδρικό τμήμα basket, του αθλητή Ανδρέα Καραγιαννάκη, ο οποίος είχε ενισχύσει την ομάδα μας και την σεζόν 2017-2018 στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας. Ένας αθλητής με εμπειρία στη Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία καθώς και πρώτη πανελλήνια διάκριση με την παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ. Αργότερα κατέλαβε την τρίτη θέση στο πανελλήνιο με τους εφήβους της ΔΕΚΑ.

Έχει υπάρξει παίκτης του Π.Κ. Νεάπολης (Γ΄ Εθνική), ενώ κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία Κ20 με την ίδια ομάδα.
Πέρσυ αγωνίστηκε με τον Ζέφυρο.
Είναι γεννημένος το 1997 και έχει ύψος 2,00, ενώ αγωνίζεται στις θέσεις 2,3.
Ανδρέα καλή επιτυχία στην νέα χρονιά, δίχως τραυματισμούς”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: