Ο Κωνσταντίνος Τάτσης επιστρέφει από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στην ομάδα όπου αναδείχθηκε, αυτή του Κρόνου Αγίου Δημητρίου εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. 

Ο Τάτσης είναι μόλις 21 ετών, έχει ύψος 1,98 και αγωνίζεται στις θέσεις του φόργουορντ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Αμερική για λογαριασμό του Κολλεγίου Lesley, στη New England Collegiate Conference και την Division ΙΙΙ, όπου διακρίθηκε.

Πιο συγκεκριμένα ο ταλαντούχος φόργουρντ με το προαναφερθέν Κολλέγιο είχε μετρήσει 12,2 πόντους, 9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι, ενώ είχε αναδειχθεί και πρώτος σε ριμπάουντ και “double double” στην Περιφέρειά του. 

Πριν “ταξιδέψει” για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είχε αγωνιστεί στη χώρα μας για τον Κρόνο και τον Πανιώνιο. Πλέον επιστρέφει στην ομάδα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας για να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του και να “ταράξει τα νερά” της κατηγορίας και τα δεδομένα της ομάδας του Βαγγέλη Δεγάϊτα εν όψει της νέας χρονιάς.