Παίκτης της Αγίας Παρασκευής είναι και επίσημα ο Χάρης Ατζαμόγλου. Όπως σας είχε ενημερώσει το Basketblog.gr πριν από τρεις μήνες, ο παίκτης επιστρέφει στην ομάδα από όπου ξεκίνησε, μετά από 3 χρόνια απουσίας. Μία χρονιά είχε αγωνιστεί στο Αιγάλεω και τις δύο τελευταίες στο Κορωπί, ενώ τα μέρη όπου μετακομίζει του είναι γνωστά.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της διοίκησης:

“Οικοδομήσαμε ένα ρόστερ ικανό να μας πάει μακριά. Το πόσο μακριά, κανείς δεν μπορεί να το προσδιορίσει, αφού ακόμα δεν ξέρουμε καν ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί μας. Το σίγουρο είναι πως κάθε παίκτης έχει τον ρόλο και τη θέση του στην ομάδα κι ο Χάρης είναι από τα παιδιά που μπορούν να προσφέρουν στο σύνολο”.

Με αυτά τα λόγια ο Δημήτρης Αποσκίτης έκανε αφενός έναν μίνι απολογισμό των μεταγραφών, αφετέρου καλωσόρισε τον Χάρη Ατζαμόγλου, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του παζλ της Αγίας Παρασκευής.

“Μόνο άγνωστα δεν είναι για μένα τα… μονοπάτια της Αγίας Παρασκευής, αφού παλιότερα είχα την τιμή να είμαι μέλος της ομάδας, μετά το ξεκίνημά μου στο παιδικό του Παναθηναϊκού. Δεν έχω να πω πολλά, παρά μόνο πως θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς Αποσκίτης, προκειμένου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Ο νέος παίκτης της ΚΑΠ έχει αγωνιστεί (μετά το πέρασμά του από την ομάδα μας) για δύο χρόνια στον Χολαργό, μια σεζόν έπαιξε στο Αιγάλεω και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζονταν στο Κορωπί, έχοντας μέσο όρο καριέρας 11 πόντους.