Ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τις πιο όμορφες στιγμές του συλλόγου, επιστρέφει για να συμβάλει στην επανάληψή τους. Ο λόγος για τον Μπάμπη Σαμοθράκη, ο οποίος είναι ξανά στο ρόστερ του Φιλαθλητικού, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. Ο έμπειρος γκαρντ, ήταν εκ των βασικών συντελεστών, τόσο στην παρουσία της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες, όσο και στην άνοδό της μέχρι την Α2 κατηγορία, με την νέα προσπάθεια να τη βρίσκει εκ νέου στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά, η εν λόγω ανακοίνωση:

«Ο Φιλαθλητικός Ζωγράφου ανακοινώνει την επιστροφή του Μπάμπη Σαμοθράκη! Ο χαρισματικός γκαρντ επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, και αναμένετε να αποτελέσει μια υπεπολύτιμη μονάδα στην φετινή προσπάθεια του ανανεωμένου Φιλαθλητικού.

Ο Σαμοθράκης ήταν από τους βασικούς συντελεστές της μεγάλης ομάδας του Φιλαθλητικού που μαζί με τον “ιστορικό” αρχηγό Στέλιο Φράγκου, τον Γιάννη Παρασκευόπουλο τον Βαγγέλη Θάνο και τα άλλα παιδιά, οδήγησαν την ομάδα μας στις εθνικές κατηγορίες το 2006, επανήλθε το 2012 να συμβάλει με τον τρόπο του στην τεράστια προσπάθεια του Φιλαθλητικού στο πρωτάθλημα της Α2, όπου μας στερήθηκε η άνοδος με τις γνωστές παρασκηνιακές μεθοδεύσεις

Η Διοίκηση και ο κόσμος του Φιλαθλητικού καλωσορίζουν τον Μπάμπη στο ρόστερ της ομάδας και του εύχονται μια χρονιά γεμάτη υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες!»