Απωθημένο φαίνεται πως ήταν η μεταγραφή στον Πανερυθραϊκό για τον Γιάννη Γαπκιάδη. Ο πρώην, πλέον, παίκτης της Νίκης Αμαρουσίου μίλησε στο basketblog για τη μετακίνησή του στους “ερυθρόλευκους” τονίζοντας πως εδώ και μία εφταετία είχε ως στόχο να… αγωνιστεί στον Πανερυθραϊκό.

Αυτή η επιθυμία του μπορεί να άργησε να υλοποιηθεί, αλλά τελικώς… όλα κύλησαν καλά και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Γαπκιάδης θα σκοράρει για λογαριασμό της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Πανερυθραϊκό. Από το 2006 που επέστρεψα στην Αθήνα μετά το πέρασμά μου από τον Ερμή Λαγκαδά, ήθελα να παίξω με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Εφτά χρόνια μετά υλοποιήθηκε η επιθυμία μου και χαίρομαι που θα είμαι μέλος αυτού του ιστορικού συλλόγου”, δήλωσε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ και συνέχισε:

“Για μένα είναι μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου που θα ξανά συνεργαστώ με τον κόουτς Δημήτρη Χουχουλή και θέλω αποδείξω ότι αξίζω την εμπιστοσύνη του. Ο Πανερυθραϊκός είναι υγιής σύλλογο που δίνει μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες του. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους και να παίξει το ίδιο καλό μπάσκετ με πέρσι”.