Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να “γυρίσει σελίδα” στην ιστορία της. Και ετοιμάζεται να γυρίσει παρόντος του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Και μπορεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ να είχε διαρρεύσει, ότι ο πανίσχυρος επιχειρηματίας δεν ήθελε εμπλοκή με άλλο Τμήμα της Ερασιτεχνικής πλην του ποδοσφαίρου αποδεικνύεται σήμερα όμως, ότι ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τον συνδυασμό που θα στηρίξει στις εκλογές τις 9ης Ιουνίου. Σύμφωνα με το enwsi.gr o χρηματοδότης του Τμήματος Μπάσκετ, Αλέξης Αλεξίου, διαβίβασε προς τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης της Ερασιτεχνικής την πρόταση του “Τίγρη” για την σύσταση πενταμελούς επιτροπής και στο μπάσκετ! Το δημοσίευμα αναφέρει:

“Όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία των εκλογών της ερασιτεχνικής ΑΕΚ τόσο περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο “φως”, για το “αύριο” της Ένωσης και τον τρόπο με τον οποίο θα διοικείται η ομάδα. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια του Δ.Σ της “Μάνας” ΑΕΚ, ο έγκριτος νομικός και επικεφαλής της ομάδας μπάσκετ, Αλέξης Αλεξίου ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη σχετικά με μια πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη, η οποία και θα συζητηθεί την ημέρα των εκλογών.

Αυτό που προτείνει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ είναι εκτός απ΄ το Δ.Σ της ερασιτεχνικής να υπάρχουν δύο ξεχωριστές διοικούσες επιτροπές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, οι οποίες να είναι και υπεύθυνες για το κάθε άθλημα. Οι επιτροπές αυτές θα αποτελούνται από 3-5 άτομα (παλαίμαχοι ή άνθρωποι με εμπειρία απ΄ το χώρο) και είναι κάτι που αναμένεται να αποφασισθεί επίσημα στις 9 Ιουνίου, αφού όλα δείχνουν ότι θα περάσει κανονικά η συγκεκριμένη πρόταση”.

Στο μεταξύ, έγινε γνωστό και επίσημα, ότι οι εκλογές της Ερασιτεχνικής θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου, στις 11 το πρωί. στο ξενοδοχείο “President”, στους Αμπελοκήπους. Οι συνδυασμοί θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 4 Ιουνίου. Οι Κωνσταντίνος Κοτσάτος-Αλέξης Αλεξίου θα ηγηθούν του συνδυασμού, που χαίρει της απολύτου στήριξης του Μελισσανίδη, ενώ επισήμως δεν έχει εκδηλωθεί άλλη υποψηφιότητα.