Ο 26χρονος γκαρντ-σκόρερ του Ηλυσιακού Χριστόφορος Κελαϊδής πέρασε επιτυχημένα την “πόρτα” του χειρουργείου, καθώς έπρεπε να πραγματοποιήσει επέμβαση στον αστράγαλο που είχε τραυματιστεί. 

Ο Κελαϊδής αποτέλεσε παίκτη “κλειδί” για την ομάδα του Παναγιώτη Καυκή και ήταν βασικός παράγοντας της ανόδου στη Β’Εθνική κατηγορία για το σύλλογο.

Για αυτό το λόγο, ο Ηλυσιακός μέσω ανάρτησης που πραγματοποίησε στα social media του ευχήθηκε στον ταλαντούχο σκόρερ ταχεία αποκατάσταση.

Δείτε την ανάρτηση του Ηλυσιακού:

«Με επιτυχία πέρασε την πόρτα του χειρουργείου την Πέμπτη ο παίκτης μας Χριστόφορος Κελαϊδής, όπου έκανε αρθροσκόπηση στον αστράγαλο του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον γιατρό της ομάδας μας Μπάμπη Τερζόπουλο και την χειρουργική του ομάδα για την επιτυχημένη επέμβαση, καθώς και τους φυσικοθεραπευτές μας Βαλάντη Ρίζο και Αποστόλη Τσιακαρα που έκαναν τα πάντα έτσι ώστε ο Χριστόφορος να είναι παρών σε όλα τα παιχνίδια της νέας σεζόν. Όσον αφορά τον ίδιο, του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά, να είναι πάντα υγιής και να συνεχίζει να “φορτώνει” τα αντίπαλα καλάθια με τρίποντα».