Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων συνεχίζεται, με τον Ερμή Αγιάς να απαντάει εκ νέου στην Καρδίτσα με νέα ανακοίνωση.

Ο Ερμής Αγιάς μετά την λήξη του αγώνα με την Καρδίτσα εξέδωσε ανακοίνωση κατηγορώντας την διαιτησία του αγώνα χαρακτηρίζοντας την, απαράδεκτη. Έπειτα ακολούθησε η απάντηση της Καρδίτσας, για να έρθει νέα απάντηση από πλευράς του Ερμή αυτήν την φορά. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι δεν θα αφήσουν σε κανέναν να αμφισβητήσει το ήθος της ομάδας και πως κάποιοι παίζουν με τον ιδρώτα των παικτών.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Σχετικά με την ανακοίνωση του ΑΣ Καρδίτσας αναφορικά στον αγώνα ΑΣΚ-ΕΡΜΗΣ έχουμε να επισημάνουμε:

Ότι δεν έχουν σχολιάσει η διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία δεν πάει να πει ότι αδικήθηκαν από αυτήν και δεν το έκαναν. Τι θέλουν να πουν; Να υπάρχει κατάφορη αδικία στους αγώνες και οι ομάδες να μην διαμαρτύρονται ποτέ; Αν αυτό νομίζουν σωστό τότε μάλλον δεν αδικήθηκαν καμία φορά.

Το ότι είναι μια οργανωμένη ομάδα που κάνει παρά πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια στο χώρο του μπάσκετ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν ποσό μάλλον από την ομάδα μας. Οφείλουμε να τους συγχαρούμε γι’ αυτό δημόσια.

Παράλληλα όμως δεν θα αφήσουμε κανέναν να αμφισβητήσει το ήθος και τις προθέσεις της ομάδας μας για την δημιουργία εντυπώσεων όπως αναφέρουν. Χάρη στο δικό μας ήθος η ομάδα της Καρδίτσας κέρδισε μια άνοδο από το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ στην Γ εθνική κατηγορία πριν από τέσσερα χρόνια για να αναμόχλευσουμε λίγο την μνήμη κάποιων.

Τις επόμενες ώρες όπως είχαμε σκοπό να κάνουμε από χτες θα ανεβεί στην σελίδα μας το βίντεο ολοκλήρου του αγώνα καθώς και οι επίμαχες φάσεις των τελευταίων δυο λεπτών που έκριναν και το αποτέλεσμα του αγώνα .

Κάποιοι παίζουν παιχνίδια με τα συμφέροντα της ομάδας μας όπως και με τον ιδρώτα των παικτών μας δεν θα περάσει. Αυτό που ζητάμε είναι ισονομία και να κερδίζει πάντα ο καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Οι κύριοι Δεσλής και Καλογερόπουλος είχαν αντίθετη γνώμη προχθες. Ελπιζουμε τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν για την τιμωρία τους.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ».