Την ημερομηνία της έναρξης της προετοιμασίας του έκανε γνωστή ο σύλλογος του Ερμή Λαγκαδά με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε. Μάλιστα, σε αυτή πρόσθεσε και την ανανέωση της συνεργασίας του σωματείου με τον πολύπειρο coach Γιώργο Κυρούδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ερμής θα ξεκινήσει τις προπονήσεις τη Δευτέρα (31/08) εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, η οποία θα τον βρει στα “σαλόνια” της Β’ Εθνικής κατηγορίας κάτω υπό τις οδηγίες του coach Κυρούδη, ο οποίος θα παραμείνει για 6η συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα.

Μάλιστα, χρέη General Manager αναλαμβάνει ο Βασίλης Κώστας. Ο σύλλογος έκανε γνωστή και την πρόθεσή του να ανακοινώσει και κάποιες νέες μεταγραφικές κινήσεις.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερμής Λαγκαδά:

“Ξεκινάει την Δευτέρα!Ανανεωσε ο Κυρουδης!!
Για την Δευτέρα 31 Αυγούστου και ώρα 19.00 είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, η οποία για 6η συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στην Β εθνικη, όντας από τις έμπειρες δυνάμεις της κατηγορίας.
Στα αγωνιστικά ο coach Γιώργος Κυρουδης, ανανεωσε την συνεργασία του με τον ΕΡΜΗ, με την μέχρι τώρα πορεία του να κρίνεται ακρως επιτυχημένη, ενω χρέη general manager στο ανδρικό τμήμα αναλαμβάνει ο Βασίλης Κώστας.
Στο μεταγραφικό μέτωπο ήδη έχουν γίνει κάποιες κινήσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας.
Ξεκινάμε λοιπόν…”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Ξεκινάει την Δευτέρα!Ανανεωσε ο Κυρουδης!! Για την Δευτέρα 31 Αυγούστου και ώρα 19.00 είναι προγραμματισμένη η έναρξη…

Δημοσιεύτηκε από Ερμής Λαγκαδά στις Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020