Η ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου “ποντάροντας” στο μέλλον προχώρησε σε δύο νεανικές μεταγραφικές κινήσεις εν όψει και της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα του Νίκου Οικονόμου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο λόγος για την προσθήκη των Βύρωνα και Αλέξανδρου Βάτσιου.

Ο Βύρωνας Βάτσιος είναι 20 ετών και καλύπτει τις θέσεις του γκαρντ, αλλά και του φόργουορντ. Προέρχεται από την ομάδα της Ένωσης Ιλίου, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στις ακαδημίες της Παραμυθιάς και τον ΑΓΣΙ όπου πρωταγωνίστησε.

Ο μικρότερος αδερφός του, Αλέξανδρος είναι 18 μόλις ετών και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα της Παραμυθιάς στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ, δείχνοντας πως είναι έτοιμος να “αρπάξει τη νέα του ευκαιρία από τα μαλλιά”.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου:

“Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βύρωνα και του Αλέξανδρου Βάτσιου, με τα δύο αδέρφια να φορούν τη φανέλα της ομάδας μας για τα επόμενα δυο χρονια!!!!!
Ο Ερμής Σχηματαρίου θέλοντας να δημιουργήσει μία νεανική ομάδα που σκοπό θα έχει την ανάδειξη παικτών και τη δημιουργία ενός συνόλου, το οποίο θα οδηγήσει το σύλλογο μας σε επιτυχίες, όπως αυτές που ζήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν, αποφάσισε να επενδύσει σε δύο παιδιά που αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον.
Ο Βύρωνας Βάτσιος είναι 20 ετών, αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο στα γκαρντ, όσο και στις θέσεις των φόργουορντ και τα τελευταία δύο χρόνια δοκίμασε την τύχη του σε εθνικό επίπεδο, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Ένωσης Ιλίου. Προέρχεται από τις ακαδημίες της παραμυθιας με τη φανέλα της οποιας αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΣΚΑΒΔΕ. Παράλληλα, έχει βρεθεί στα κλιμάκια της Εθνικής από την ηλικία των 16 ετών .
Στον ΑΓΣΙ κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων και την δεύτερη θέση στα προκριματικά του πανελλήνιου πρωταθληματος το 2018.
Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ Νέων με την Ένωση Ιλίου, έχοντας εξαιρετικές παρουσίες.
Ο Αλέξανδρος Βάτσιος είναι ο μικρότερος από τα δύο αδέρφια. Είναι μόλις 18 ετών και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα της Παραμυθιάς στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έδειξε σε ένα σκληρό πρωτάθλημα πως είναι έτοιμος να δείξει τις ικανότητες του και να κοιτάξει ψηλότερα.
Καλωσορίζουμε αμφότερους τους παίκτες στον Ερμή Σχηματαρίου και τους ευχόμαστε πρωτίστως υγεία και να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας για τη νέα σεζόν”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βύρωνα και του Αλέξανδρου Βάτσιου, με…

Δημοσιεύτηκε από Ερμής Σχηματαριου στις Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020