Άλλον νεαρό παίκτη από τη Βοιωτία πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο λόγος για τον 24χρονο Δημήτρη Αντωνίου, ο οποίος έχει υπάρξει και πρώτος σκόρερ στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τον Άθλο Ξάνθης.

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με το σωμάτιο του ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ και που θα βρεθώ να δουλεύω κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας Κυρίου Νίκου Οικονόμου. Εύχομαι να έχουμε υγεία γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και να πετύχουμε τους στόχους μας χωρίς διακοπές στο νέο πρωτάθλημα και να έχουμε την πορεία που βάλαμε ως στόχο», δήλωσε μετά την υπογραφή του ο Αντωνίου, ο δεύτερος παίκτης που ανακοίνωσε ο Ερμής το τελευταίο 24ωρο.

Μία ημέρα νωρίτερα είχε προηγηθεί ο 29χρονος φόργουορντ Δημήτρης Δουρούκης, που έπαιξε την προηγούμενη χρονιά στη Β’ Εθνική με την XBA, μετρώντας 12 πόντους σε δύο αγώνες. Πέραν αυτών των δύο η ομάδα του Νίκου Οικονόμου έχει ανακοινώσει επίσης και την απόκτηση του Παύλου Ανδρέου και του Μιχάλη Μπότση. Από την περσινή χρονιά έχουν παραμείνει οι Γιώργος Μπακέας και Λευτέρης Ζαρμακούπης.

Η ανακοίνωση για τον Αντωνίου:

«Ο σύλλογος μας ανακοινώνει την συνεργασία με τον αθλητή Dimitris Antoniou ..

Άλλο ένα ταλαντούχο παιδι από την περιφέρεια μας που ενσωματώνεται στην οικογένεια του ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ.

Ο Δημήτρης είναι γεννημένος το 1997 ,έχει αγωνισθει στον Απόλλωνα Λιβαδειάς ,στον Άθλο Ξάνθης κατακτώντας μάλιστα και την θέση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ .

Δημήτρη καλώς ήρθες».

Η ανακοίνωση για τον Δουρούκη:

«Ο Σύλλογος μας καλωσορίζει τον Δημήτρη Δουρούκη

Ο Δημητρης είναι 29 χρονών αγωνίζεται στις θέσεις “3” και “4”, και έχει ύψος 2,00μ.

Ένας Αθλητής με εμπειρία σε εθνικές κατηγορίες αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε:

Α.Ο. Αγρινίου (Γ’ Εθνική), Αίολος Αστακού (Άνοδος από το Α’ τοπικό ως την Α2 και συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2), Νίκη Προαστείου (Α’ τοπικό Πάτρας), Λοκρός Αταλάντης (Γ’ Εθνική άνοδος σε Β’ Εθνική) και IBC Ιωαννίνων (Γ’ Εθνική άνοδος σε Β’ Εθνική), XBA (Β Εθνικη).

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε να είναι υγιης και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού».