Ο υποβιβασμός στη Β’ Εθνική πείσμωσε τους ανθρώπους του Πανερυθραϊκού, οι οποίοι θέλουν το πέρασμά τους από την τρίτη τη τάξει κατηγορία να είναι απλά… περαστικό. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στην Α2 και οι μεταγραφικές τους κινήσεις καταδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Έτσι, μετά τον Νίκο Μακρή, η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή έκλεισε ακόμα έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες. Και το όνομα αυτού: Στέφανος Σολωμός.

Ο 33χρονος σέντερ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πόλις Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχοντας καλή παρουσία. Η ικανότητά του στο παιχνίδι κοντά στο καλάθι, αλλά και η στόφα… ηγέτη που βγάζει μέσα στο παιχνίδι του είναι δύο στοιχεία που έκαναν τον κόουτς Δημήτρη Χουχουλή να στραφεί προς την περίπτωσή του για την ενίσχυση του Πανερυθραϊκού στο “ζωγραφιστό”.

Έτσι, με τον Σολωμό στη “μηχανή” τους οι “ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν να ανεβάζουν τον πήχη ενόψει της επόμενης σεζόν φιλοδοξώντας να έχουν (και πάλι) πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία.