Μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της καλύτερης πορείας της Ευκαρπίας στη Β’ Εθνική ο… κύκλος έκλεισε. Ο κύκλος του Χρήστου Νίκου συγκεκριμένα, καθώς οι δύο πλευρές επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες για την επόμενη σεζόν έπειτα από εξαετή συνεργασία, η οποία έφερε την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι και την 6η θέση στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής τη χρονιά που πέρασε.

Η ανακοίνωση της Ευκαρπίας:

«2016-2022!! 6 χρόνια λοιπόν!! 6 ολόκληρες σεζόν!!Το λες και ένας μικρός κύκλος από την ζωή μας!! Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας απο την 14η θέση της Γ’εθνικης και φτάσαμε στον τερματισμό της 6ης θέσης στην Β’εθνικη!!!Τι χρονιές, τι εντάσεις, τι αγώνες, προπονήσεις, κρύα, ζέστες πρωτάθλημα… και φτου ξανά από την αρχή!!

Με τον Χρήστο εμείς όλοι ήμασταν φίλοι πολλά χρόνια πριν, ξέραμε με τι άνθρωπο είχαμε να κάνουμε και επιλέγοντας τον για κόουτς τι δουλειά θα βγάζαμε στην Ευκαρπια!! Τώρα πια τον μάθατε όλοι! Δυστυχως τώρα ήρθε η ώρα να χωρισουν οι δρομοι μας! Εμεις όλοι θα σας αναφέρουμε απλά και τα εξής στοιχεία για να τον γνωρίσετε καλύτερα!! Σπουδαίος άνθρωπος, Κύριος, δουλευταρας και προπονηταρας!!!

Ο μόνιμος καυγάς μας ήταν γιατί ζητούσε συνέχεια 2 και 2.5 ώρες προπόνησης !!Δεν λέμε αντίο ούτε καν στο επανιδειν γιατί θα τα λέμε συνέχεια από κοντά όπως κάναμε και πριν αναλάβει θα του ευχηθούμε όμως καλη συνέχεια και καλή επιτυχία γιατί την αξίζει και την δικαιούται!!

Ευχαριστούμε για όλα και Καλή συνέχεια ΚΟΟΥΤΣΑΡΑ!!!».