Με ανακοίνωσή της, η Ένωση Ιλίου ευχαρίστησε τον Εργοτέλη για τη φιλοξενία που τής επεφύλαξε στη μεταξύ τους αναμέτρηση, ενώ απένειμα τα εύσημα στους διαιτητές του αγώνα.
 
Η ομάδα του Τάκη Πανούλια φιλοξενήθηκε από τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής (Νότιος Όμιλος) και η διοίκηση της Ένωσης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την ικανοποίησή της από τον τρόπο με τον οποίο τους υποδέχθηκε η κρητική ομάδα, ενώ παράλληλα δεσμεύεται πως θα ανταποδώσει στο ματς του β’ γύρου στο Ίλιον. Παράλληλα, οι διοικούντες την ομάδα, παρά το γεγονός ότι η Ένωση Ιλίου ηττήθηκε, έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στους διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Μπούσια και Κωναντινίδου για την άψογη διαιτησία τους.
 
Πρόκεται για μια ασυνήθιστη, αν μη τι άλλο, κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα και δείχνει το πώς θα έπρεπε να είναι το μπάσκετ τη σήμερον ημέρα…
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Το Δ.Σ. του Α.O Ένωσης Ιλίου επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς την ομάδα του Εργοτέλη για τη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην ομάδα μας και υπόσχεται να την ανταποδώσει στο Ίλιον.
Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στους διαιτητές κυρίους Μπούσια και κα. Κωνσταντινίδου για την άψογη διαιτησία τους».