Aν και το γεγονός δεν συνιστά έκπληξη μόνο στενοχώρια προκαλεί στον χώρο του μπάσκετ η είδηση για την απόσυρση (από τη Β΄ Εθνική) της ΑΕΚ Άργους, το μαρτύριο της οποίας δεν λέει να τελειώσει. Ο Γιώργος Λάππας είναι εκ των παικτών, που πέρασαν από την συμπαθέστατη πελοποννησιακή ομάδα και παρά την αγωνία του για το δικό του μέλλον (σ.σ. ακόμη αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του) δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι του είχαν δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Άργος.

Τι έγραψε ο 26χρονος γκαρντ στον προσωπικό του χώρο στο Διαδίκτυο (facebook): “Με στεναχωρεί πολύ το γεγονός διαβάζοντας σε διάφορα μπασκετικά “site” για την αδυναμία της ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ να κατέβει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αυτό σημαίνει ότι η σεζόν που αρχίζει θα τη βρει στα τοπικά πρωταθλήματα. Έζησα εκεί 4 υπέροχα χρόνια με πολλές χαρές και λύπες με ανόδους από τη Γ’ Εθνική μέχρι την Α2.

Η ομάδα του Άργους για μένα ήταν σαν οικογένεια και έχω φίλους εντός και εκτός παρκέ. Αισθάνομαι λοιπόν την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους αυτούς για όλες τις στιγμές που περάσαμε! Ελπίζω η ομάδα του Άργους να ξαναβρεί το δρόμο για τις ψηλές κατηγορίες, εκεί που ανήκει!”