Ο Κώστας Ανδρεόπουλος επιστρέφει στην ομάδα με την οποία είχε καταφέρει να φτάσει ένα βήμα πριν από την Basket  League πριν από κάποια χρόνια. Τότε με προπονητή τον Tάκη Ζήβα και συμπαίκτες όπως ο Νίκος Γκίκας, ο Χρήστος Σαλούστρος, αλλά φυσικά και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, πλέον κάτω υπό διαφορετικές συνθήκες, ωστόσο με μεγάλη ιστορία στις “πλάτες” του.

Ο 35χρονος ποιοτικός σέντερ που φέτος ήταν στην ομάδα του Μίλωνα επιστρέφει ξανά στον ΕΦΑΟΖ. Στο παρελθόν, ο Ανδρεόπουλος είχε βρεθεί σε ομάδες όπως είναι ο Πανερυθραϊκός, ο Τρίτωνας, ο Απόλλωνας Σμύρνης, αλλά και η Δάφνη στα “σαλόνια” της Α1.

Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν μπορούν να “κρύψουν” τον ενθουσιασμό τους για την επιστροφή ενός αξιόλογου ψηλού με πολύ μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες. Φέτος με τον Μίλωνα ο Ανδρεόπουλος στη ΓΕθνική κατηγορία είχε 8 πόντους μ.ο. ανά παιχνίδι, ενώ την αμέσως προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε παίκτη “κλειδί” για τους Νεοσμυρνιώτες στην επάνοδό τους στις εθνικές κατηγορίες.

Δείτε την ανακοίνωση του ΕΦΑΟΖ:

«Η Ενωση Φιλαθλητικού Α.Ο. Ζωγράφου ανακοινώνει την συμφωνία με τον Κώστα Ανδρεόπουλο. Ο αξιόλογος ψηλός αποτέλεσε έναν από τους βασικούς στυλοβάτες της μεγάλης ομάδας του Φιλαθλητικού και η επανένταξη του στην ομάδα ,έχει σκορπίσει κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων και των παλαιμάχων της ομάδας του Ζωγράφου».