Το τέλος του δρόμου έφτασε και για την Ισμήνη Ζωηρού στην ΕΦΑΟΖ. Έπειτα από τρία χρόνια στο πλευρό του Γιάννη Μάνου, η ασίσταντ κόουτς της ομάδας του Ζωγράφου αποχαιρέτησε την ΕΦΑΟΖ μέσω ανάρτησης που έκανε στο Facebook.

Το μήνυμα της Ισμήνης Ζωηρού:

«Ηρθε η ώρα για το δακρυβρεχτο ποστ… Το 2019 είχα τη φοβερή τύχη να βρεθώ στο πλευρό του Γιάννη Μάνου στον Φιλαθλητικο, μετά από διαμεσολαβηση της γυναίκας του Σοφιαννας Στασινού. Ειμαι και θα είμαι αιώνια ευγνώμων και στους δύο. Στη Σοφιαννα γιατί με πίστευε από την αρχή και στον Γιάννη, γιατί με εμπιστεύτηκε να μείνω δίπλα του τρία χρόνια, να μάθω και να κάνω πολλά και διαφορετικά πράγματα. Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα σε εθνική κατηγορία, πρώτα στη Γ και μετά στη Β εθνικη. Γεμάτα χρόνια, όπου ζήσαμε πολλά, το κυριοτερο ομως είναι οι άνθρωποι που γνώρισα:

Είναι απόλαυση να προπονεις νέα και όχι μόνο,παιδιά με διάθεση και όρεξη να προχωράνε. Δριβας, Μπενος, Ζαρμακουπης, Δήμου, Πιττουλης, Βαρσος, Μπιλαλης,Μεξης Σαμοθράκης, Κανελλοπουλος, Μαυροειδακος και άλλοι αρκετοί, φοβερή εμπειρία να συναναστρεφεσαι με όλα αυτά τα υπέροχα παιδιά… Και πόσο υπέροχο να βρίσκεσαι στο ίδιο γήπεδο με Μαγκουνη και Ανδρεοπουλο. Τι υπέροχοι χαρακτήρες, και τι φανταστικοί αθλητές..

Ειμαι παρα πολυ τυχερή που συνεργάστηκα μαζί τους. Το μεγαλύτερο παράσημο από αυτές τις χρονιές είναι που οχι μόνο σου μιλάνε με ενθουσιασμό και αγάπη οι παλιοί σου παίκτες, αλλά και όταν τους χρειάζεσαι τρέχουν να σε βοηθήσουν και λένε και τα καλύτερα γύρω γύρω! Κωστηδες (Κυριακοπουλε, Ροζακεα και Αλεξανδρη) και Γιάννη (Σφακιανουδη) σας ευχαριστώ για όλα! Και φυσικά ένα πολυ μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη τον Σμυρλή που με δέχτηκε δυο φορές, μια το 2005 και μια το 2019.

Μεγάλη μου τιμή που βρέθηκα στον Φιλαθλητικο! Ηταν σαν να βρέθηκα ξαφνικά στον μπασκετικό παράδεισο! Και τώρα πάλι σε αναζήτηση ομάδας, μετά από τρία χρόνια που δεν υπήρχε αυτό το άγχος.. Για κάποιο λόγο ειμαι αισιόδοξη ότι θα πάνε καλά τα πράγματα..».

Tags:
ΕΦΑΟΖ