To Αιγάλεω χθες (18/10) κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη για το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στην έδρα του απέναντι στο Παλαιό Φάληρο με 85-78.

Ο προπονητής της ομάδας Αλέξανδρος Ζαβός μετά τη λήξη του αγώνα πραγματοποίησε κάποιες δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σχετικά με αυτήν την νίκη, το μέλλον της ομάδας, τους “πονοκεφάλους” των τραυματισμών και τέλος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή του Αιγάλεω Αλέξανδρου Ζαβού:

“Πετύχαμε τη πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Δεν ήμασταν καλοί τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, στο τέλος όμως βγάλαμε κάποιες καλές άμυνες και πετύχαμε ανοιχτά σουτ, καταφέρνοντας έτσι να κερδίσουμε. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών τα οποία μας ταλαιπωρούν, αλλά πιστεύω τις επόμενες μέρες να μπορέσουμε να τα ξεπεράσουμε για να εμφανιστούμε καλύτεροι στην πορεία του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Αιγάλεω είναι μεγάλη απώλεια που δεν μπορεί να παρευρεθεί στο γήπεδο, κάτι το οποίο θα μας έδινε μεγάλη ώθηση. Συγχαρητήρια στο Φάληρο για την προσπάθεια που έκανε”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

Μια δύσκολη νίκη πέτυχε το Αιγάλεω κόντρα στο Φάληρο για τη 2η αγωνιστική, κατακτώντας έτσι το πρώτο ροζ φύλλο του…

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Αιγάλεω Μπάσκετ στις Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020