Ως πολύ σημαντική μέρα για το αγωνιστικό κομμάτι, μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή για τον Προμηθέα Χαλανδρίου, ο οποίος έκλεισε επιτυχημένα… πέντε «μέτωπα» που τον απασχολούσαν. Η διοίκηση του συλλόγου προχωρά στη διαμόρφωση του ρόστερ που θα προσπαθήσει να τον καταστήσει ανταγωνιστικό στη νέα περιπέτεια της Β’ Εθνικής, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γιώργου Ζερβού και τις ανανεώσεις των Φανούρη Τασιοπουλου, Θάνου Καραθανασόπουλου, Κώστα Ανδρουλάκη και Νίκου Καρούζου.

Αναλυτικά:

«Ο παίκτης έμβλημα της Αγίας Παρασκευής γίνεται Χαλανδραιος. Ο Προμηθέας ξεκινάει τον χορό των μεταγραφών με τον πολυπειρο και εμβληματικό Γιώργο Ζερβό (38,195) ο οποίος μετά από μια παρένθεση στην Α ΕΣΚΑΝΑ επιστρέφει βορειοανατολικα για λογαριασμό όμως του Προμηθέα.

“Τα λόγια αλλά και οι κινήσεις των ανθρώπων του Προμηθέα με κέρδισαν από το πρώτο λεπτό. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε πολλά. Έχουμε πολλά να κάνουμε και ελπίζω να βοηθήσω τον Προμηθέα στους στόχους του. Κίνητρο και διάθεση υπάρχει, υγεία να χουμε και όλα θα πάνε καλά”, ήταν τα λόγια του Γιώργου Ζερβού.

Ο Προμηθέας πέρα του Γιώργου Ζερβού ανακοίνωσε και την παραμονή των Φανουρη Τασιοπουλου, Θάνου Καραθανασοπουλου, Κώστα Ανδρουλάκη και Νίκου Καρούζου.

Και έπεται συνέχεια…».