Το Ηράκλειο, μετά την αποχώρηση του ΟΦΗ από την Α2, αποτελεί την πρώτη δύναμη του νομού στις Εθνικές κατηγορίες, με βάσει την δυναμική του, και τα χρόνια παρουσίας του, με τον Εργοτέλη να τον συνοδεύει με επιτυχία στην Β΄Εθνική.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Βασίλης Ράλλης και οι συνεργάτες του, δημιούργησαν μια ομάδα, η οποία με το καλημέρα στο πρωτάθλημα έδειξε ότι μπορεί να φτάσει ψηλά, έχοντας εξαιρετική ποιότητα και λύσεις, ειδικά στην επίθεση. Ο ομάδα του Βασίλη Ράλλη νίκησε στην πρεμιέρα στο κλειστό της Αλικαρνασσού, τον Χολαργό, για να φτάσει στη συνέχεια σε ένα σπουδαίο διπλό, στην Πάτρα, απέναντι στο δυνατό Έσπερο.

Πλέον, μετά από τέσσερις αγωνιστικές, και μετά την χθεσινή νίκη στα «Δυο Αοράκια» επί του Προμηθέα Χαλανδρίου, δεσπόζει στην πρώτη θέση, με ρεκόρ 4-0. Βέβαια, ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας, δεν θέλει να ακούει θριαμβολογίες, ούτε για μεγάλους στόχους, αλλά με παίκτες όπως οι Λιανός, Καραδολάμης, Αυγενικός, Κουπίδης, Πάλλης και τους υπολοίπους…δικαιούσαι να κάνεις όνειρα!

πηγή φωτογραφίας: www.basketaki.news