Ανοιξιάτικες ημέρες, χαρούμενες, ζουν στο Χαϊδάρι, μετά από 9 αγωνιστικές, με τη Δάφνη Δαφνίου να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Μια άνοιξη, εν μέσω Χριστουγέννων, που την έφερε ένας… Μάιος.

Ο Μάης Κωνσταντινίδης αποτελεί τη φετινή “σφραγίδα εμπιστοσύνης” στην ομάδα. Έχοντας θητεύσει στο πλευρό του Κώστα Σορώτου την περασμένη σεζόν, ο τεχνικός της Δάφνης Δαφνίου κλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι να ακολουθήσει μία πρωτότυπη μπασκετική φιλοσοφία για τα ελληνικά δεδομένα, πόσο δε μάλλον για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Εκμεταλλευόμενος την συνεργασία που ανέπτυξε η ομάδα του Χαϊδαρίου με το Περιστέρι, δημιούργησε μία “αναπτυξιακή” ομάδα με ταλαντούχους νεαρούς παίκτες, οι οποίοι θα εκμεταλλεύονταν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και όντας δίπλα στην ομάδα τους, το Περιστέρι, θα είχαν τη δυνατότητα να διακριθούν και να κερδίσουν μελλοντικά μία θέση στο ρόστερ των “κυανοκίτρινων”.

Το πλάνο αυτό είχε αρκετό ρίσκο, με δεδομένο ότι χρειάζονταν παίκτες, οι οποίοι θα ήταν αποφασισμένοι να δουλέψουν για να διακριθούν και φαίνεται πως ο Κωνσταντινίδης κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών του, με τα αποτελέσματα να δικαιώνουν άπαντες στη Δάφνη.

Στο Χαϊδάρι ζουν… ημέρες Μαΐου και ελπίζουν να έρθει σύντομα και χρονικά η άνοιξη για να ολοκληρώσουν με επιτυχία το πλάνο τους και να γράψουν ξανά ιστορία.