Η πρότασή μας για το κλειστό “Γιώργος Αμερικάνος”, αλλά και για την (επιτέλους) απόσυρση της φανέλας με το “10”, που φορούσε ο επίγειος θεός της ΑΕΚ, προκάλεσε πρωτίστως την αντίδραση της κόρης του “Παγκόσμιου”.

Η συνάδελφος Χριστίνα Αμερικάνου μας “απάντησε”, ή αλλιώς πήρε θέση με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο, μέσω του προσωπικού της χώρου στο facebook.

H Χριστίνα (στο ξέσπασμά της) έγραψε: “Συγνώμη φιλαράκι μου καλό, αλλά ΟΧΙ η ΑΕΚ ΔΕΝ προλαβαίνει να τιμήσει κι αυτή, όπως έκανε ο Αρης τον Γιώργο Αμερικάνο… ΟΧΙ φίλε μου, γιατί πλέον δεν έχει σημασία… ΔΕΝ έχει σημασία μια κι εκείνος δεν θα το καταλάβει ποτέ… ούτε θα δει τη φανέλα του να αποσύρεται, ούτε θα ακούσει το “Στάδιο Γιώργος Αμερικάνος”. Εκείνου τα παράσημα είναι οι αγνοί οπαδοί όλων των ομάδων που τον σέβονται και τον εκτιμούν, τα εγγόνια του και εμείς, όσοι τον αγαπάμε επειδή είναι ο Γιώργαρος, και όχι ο “παγκόσμιος” Γιώργος Αμερικάνος.

Η ΑΕΚ άργησε πολύ, πάρα πολύ… αφού εκείνος δεν καταλαβαίνει πια, ό,τι κι αν κάνουν (αν ποτέ το πράξουν δηλαδή), θα είναι μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τη δική τους ματαιοδοξία… Εδώ δεν έχουν πάρει ΕΝΑ τηλέφωνο να ρωτήσουν τι γίνεται, ρε φίλε. Δεν έχουν καν αναρωτηθεί αν ζει… Σε ευχαριστώ για το άρθρο, αλλά να τους πεις ότι η Χριστίνα η Αμερικάνου τους έχει γραμμένους εκεί που της έμαθε ο πατέρας της να γράφει τους αγνώμονες και τους αχάριστους”.