Ο Ερμής Λαγκαδά αποτελεί μία από τις σταθερές δυνάμεις του μπάσκετ στη Βόρεια Ελλάδα και χρόνο με το χρόνο προσπαθεί να ανεβαίνει και ένα… σκαλί στους στόχους που θέτει.

Η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα το ρεκόρ 4-2 να οδηγήσει τη διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά να προβεί σε αλλαγή προπονητή. Ένας φίλος… ήρθε από τα παλιά, ο Βασίλης Αγγέλης επέστρεψε στην ομάδα και έκτοτε η… ρόδα έχει γυρίσει.

Ο Ερμής μετράει από τότε μόλις μία ήττα σε 4 αγώνες, με τον Ερμή να έχει επιστρέψει στις υψηλότερες θέσεις της κατηγορίας. Ο κόουτς Αγγέλης έχει εκμεταλλευτεί την εμπειρία που διαθέτει το ρόστερ του, με παίκτες όπως ο Μάρουσιτς, ο Γκαμούρας και ο Καμαριώτης, ενώ το πλέον ενδιαφέρον στοιχείο στη φετινή ομάδα είναι το γεγονός πως δίνεται χώρος στη νέα γενιά, με τον Τσιρογιάννη να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις ευκαιρίες που παίρνει, με αποκορύφωμα τον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Φαίακα, όπου πέτυχε 25 πόντους με 2 τρίποντα. 

Ο Ερμής βρίσκεται πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας και με τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνει έτοιμος να παλέψει για να βρεθεί στην τελική πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, με στόχο να ξεπεράσει την περσινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας.