Την δική του απάντηση έδωσε ο Φάρος Κερατσινίου στην ανακοίνωση του Περιστερίου, και τις διαμαρτυρίες του ΓΣΠ για την διαιτησία. Οι νεοφώτιστοι τονίζουν και αναλύουν τα στοιχεία του αγώνα, συμβουλεύοντας τους ανθρώπους του Περιστερίου να ψάξουν οι ίδιοι να βρουν τις αιτίες της ήττας τους, σε αγωνιστικούς λόγους.

Αναλυτικά:

«Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Περιστεριού για τον μεταξύ μας αγώνα δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτή η ανακοίνωση έχει συνταχθεί απο την διοίκηση της Ιστορικής Ομάδας αλλά πιθανόν απο κάποιο παράκεντρο που θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις . Όλη αυτή η ανακοίνωση το μόνο σκοπό που έχει είναι να δημιουργήσει εντυπώσεις και να χρησιμοποιηθεί ως εσωτερική κατανάλωση . Δεν μπορεί να εξηγηθεί με λογική αλλιώς . Διότι το Περιστέρι εμφανίζεται στο γήπεδο να παίξει τον αγώνα της Χρονιάς όπως οι ίδιοι το παρουσίαζαν . Και σ αυτό το παιχνίδι χάνει τουλάχιστον 20 βολές . Δεν βάζει ούτε ένα μεγάλο σουτ κι απο το το 8 έως το 20 πετυχαίνει μόνο 7 πόντους με 3 βολές και 2 δίποντα . Κι όλη την ώρα όλος ο πάγκος διαμαρτυρόταν στους διαιτητές και στην Γραμματεία . Το ημίχρονο έκλεισε με 10 πόντους διαφορά και στο 2ο ημίχρονο έπεσε μόνο μια στιγμή κάτω απο τους 10 π. . Όλη την ώρα ο αγώνας ήταν ανάμεσα στους 10-18 πόντους . Η ομάδα του Φάρου απο το 3ο Δεκάλεπτο είχε με 4 φάουλ 4 βασικούς της παίχτες . Όλα αυτά που δεν είναι καθόλου αόριστα ούτε στα όρια της Φαντασίας δείχνουν ότι η ομάδα του Φάρου ήταν ανώτερη κέρδισε δίκαια έναν αντίπαλο που ουσιαστικά δεν τον απείλησε κατά την διάρκεια του αγώνα . Ψάξτε λοιπόν να βρείτε την αιτία που η ομάδα σας εμφανίστηκε ανέτοιμη σ ένα τέτοιο αγώνα και αφήστε τις θεωρείς συνωμοσίας για άλλες στιγμές .

Υ.Γ. 1 . Ο Φάρος ΟΥΔΕΠΟΤΕ ασχολήθηκε και ούτε τον ενδιαφέρει το θέμα του Στοιχήματος . Θεωρούμε ότι κακώς υπάρχουν αγώνες της Β Εθνικής σε στοιχήματα η οτιδήποτε παρεμφερές .

Υ.Γ. 2 .Τους ανθρώπους που Διοικούν τον Φάρο δεν τους απασχολεί καθόλου αν δεν τους δίνει συγχαρητήρια ο συντάκτης αυτής της επιστολής . Μας ει ναι αδιάφορη και η άποψη του και αυτό που πρεσβεύει» .