Η ιστορία του Γιώργου Βράγγα αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα ενός νεαρού παιδιού που καταφέρνει να βγει νικητής στην μάχη που έδωσε απέναντι στην λευχαιμία, και να βρίσκεται σπίτι του, χαμογελώντας επιτέλους. 

Ο αθλητής του Ερμή Λαγκαδά υποβλήθηκε πριν από ένα χρόνο σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, και πλέον μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο ότι βρίσκεται στο σπίτι του, όντας καλύτερα. Σε αυτό τον μεγάλο αγώνα που έδωσε, και που παρακολουθήσαμε από την αρχή, θα πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης που έκανε τιτάνιο αγώνα στον πλευρό του.

Αναλυτικά το post του: «Λοιπόν, λοιπόν… 23 Δεκέμβρη 2015! Σαν σήμερα ένα χρόνο πριν έκανα μεταμόσχευση μυελού των οστών. Σαν σήμερα όλοι εσείς παρέα με εμένα αγωνιούσαμε για το εάν θα τα καταφέρω ή όχι! Σαν σήμερα, λοιπόν, είμαι σπίτι μου!  Ναι τα καταφέραμε, ναι όλα πήγαν καλά και σιγά σιγά βρίσκω τον εαυτό μου. Πολλοί από εσάς σήμερα μου εύχεστε χρόνια πολλά, άλλοι το κάνετε χιουμοριστικά, άλλοι πιο σοβαρά! Επίσης, πιστεύω ότι μερικοί να μου σκαρώνεται και κάτι! Δεν θα στενοχωρήσω κανέναν σας, απλά θέλω να ξέρετε ότι η σημερινή ημέρα σίγουρα σημαίνει πολλά για εμένα, αλλά όχι σαν γιορτή, απλά ως η ημέρα που νίκησα τον καρκίνο! Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους σας με πολλή αγάπη!»

vragka-post