Η ΚΑΕ ΑΕΚ τελεί σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον υπό πτώχευση. Οι πιστωτές, ωστόσο, καιροφυλαχτούν καθώς διεκδικούν τα δίκαια δεδουλευμένα τους, ή αποζημιώσεις . Ο επί σειρά ετών φροντιστής της ΑΕΚ, Γιώργος Γαργαρόπουλος, έχει κινηθεί δικαστικά κατά του Γιάννη Φιλίππου, αλλά εσχάτως κινείται και κατά των πρώην προέδρων Μπάμπη Καραμανλή, Βασίλη Τζιβελέκη (σ.σ. εκπροσώπου του Δημήτρη Δρόσου), Νίκου Γεωργαντζόγλου.

O κ. Γεωργαντζόγλου πήρε θέση με δηλώσεις του στην “ΩΡΑ των σπορ” και υπήρξε σκληρός κατά του Γαργαρόπουλου.

Τι είπε για την αγωγή: “Για το θέμα του Γαργαρόπουλου δεν έχω λάβει κάποιο χαρτί. Δεν έχω λάβει κάποια αγωγή ή κάτι σχετικό, αλλά γενικά δεν με αφορά το θέμα γιατί τον Γαργαρόπουλο τον έδιωξαν από την ΑΕΚ το 2007. Εγώ ανέλαβα, με διοίκηση Πρωτοδικείου, την προεδρία το φθινόπωρο του 2011 και παρέμεινα μέχρι τις 30 Απριλίου του 2012 οπότε και παραιτήθηκα. Ο κύριος Γαργαρόπουλος άλλους πρέπει να αναζητήσει για όσα του οφείλονται. Παρόλα αυτά, το ξέρετε και εσείς, εγώ είμαι ο μόνος από τους τελευταίους προέδρους που έδωσαν και λεφτά στον κύριο Γαργαρόπουλο για να μην ρίξει την εγγυητική επιστολή της ΚΑΕ. Δυστυχώς, όμως, στην κοινωνία μας η αχαριστία βασιλεύει…

Τι είπε για τα χρέη της ΚΑΕ: “Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται η υπόθεση των χρεών δεν έχει λήξει για την ΑΕΚ, παρόλο που η διοίκηση της Ερασιτεχνικής είχε υποσχεθεί στον κόσμο της ΑΕΚ, ότι από τον περασμένο Σεπτέμβριο θα είχε ξεκινήσει η εκκαθάριση της ΚΑΕ. Θα  πρέπει να γνωρίζουν οι κύριοι της Ερασιτεχνικής ότι αν δεν καθαρίσει η ομάδα από τα χρέη, η προσπάθεια που κάνουν και που σύμφωνα με τον νόμο θα διαρκέσει τριάντα μήνες, θα έχει ως αποτέλεσμα …μία τρύπα στο νερό. Γι’ αυτό θα πρέπει να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να ενημερώσουν τον κόσμο για τις κινήσεις τους”.

Τι είπε για την περιπέτεια διαρκείας του Γιώργου Αμερικάνου: “Διάβασα το ρεπορτάζ για τον Γιώργο Αμερικάνο και συγκλονίστηκα. Όπως φαντάζομαι το ίδιο θα συνέβη με κάθε “Ενωσίτη”. Είναι λυπηρό που για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ο Γιώργος Αμερικάνος βρίσκεται στα νοσοκομεία και δεν μπορεί να συνέλθει. Εύχομαι η Παναγία να κάνει το θαύμα της τόσο για τον ίδιο όσο και για την σύζυγο του και για την κόρη του, την Χριστίνα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να ελπίζουμε. Να ελπίζουμε ότι κάποια μέρα θα γίνει καλά και θα δει την αγαπημένη του ομάδα στην Α1. Εκεί που ανήκει…”