Με λάμψη, άρτια οργάνωση και σε εορταστικό κλίμα, από την περυσινή μεγάλη άνοδο από τηΓ’ Εθνική και την ιστορική φετινή συμμετοχή του στη Β’ Εθνική ο Α.Σ. Καρδίτσας παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής (30/9) την αντρική ομάδα και τους χορηγούς του για την αγωνιστική σεζόν 2016-17.

Παρουσία πλήθους κόσμου, με την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Κιέριον» ο οργανισμός του Α.Σ.Κ. από τα διοικητικά μέλη, το προπονητικό επιτελείο μέχρι τους αθλητές του υποσχέθηκαν να μπουν στη νέα σεζόν που αρχίζει και επίσημα την Κυριακή (2/10) και να εκπροσωπήσουν αντάξια την Καρδίτσα και το μπάσκετ της περιοχής, δίνοντας χαρά και ανταπόδοση σε όσους στηρίζουν για άλλη μία χρονιά την προσπάθεια, είτε ως απλοί φίλαθλοι, είτε ως υποστηρικτές, είτε ως χορηγοί που επέλεξαν να επενδύσουν και να σταθούν αρωγοί σε αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία που θα βιώσει φέτος το άθλημα για την πόλη, με τη συμμετοχή Συλλόγου  στη Β’ Εθνική.

Παρόντες, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ.Τιμόθεος, η βουλευτίς Ν. Καρδίτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου,  ο βουλευτής Ν. Καρδίτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπύρος Λάππας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ.Βασίλειος Τσιάκος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας αρμόδιος για θέματα Απασχόλησης και Εμπορίου κ. Ορέστης Ψαχούλας, οι Αντιδήμαρχοι Καρδίτσας καΕλένη Αντωνίου, κ. Γιάννης Γεννάδιος, κ. Σωτήρης Αντωνίου, κ. Κωνσταντίνος Ψημμένος, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Σβάρνας, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Βύρων Παππάς, ο αντιπρόεδρος ΕΣΚΑΘ κ. Βάιος Φαλάγκας, το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Χρήστος Παππάς, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παλαμά και πρόεδρος του Γ.Σ. Τιτάνες κ. Βάιος Μπακαβέλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του Γ.Σ. Τιτάνες κ. Νικήτας Πετρόπουλος, ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας κ. Γεώργιος Μπούκης, αλλά και πλήθος αθλητικών παραγόντων και φιλάθλων της Καρδίτσας.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Γενικός Γραμματέας και υπεύθυνος του Αντρικού τμήματος του Α.Σ.Κ. κ. Γιώργος Χριστούλας, ενώ στο πάνελ βρέθηκε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού και Οργάνωσης Ακαδημιών κ. Χρήστος Δεληγιάννης, ο Τιμ Μάνατζερ κ. Γιώργος Τσιαμούρας, ο Head Coach Κώστας Ρουμελιώτης και ο εκ των αρχηγών της ομάδας Σεραφείμ Θέος.

Αρχικά, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ.Τιμόθεος ευχήθηκε καλή σεζόν στον Α.Σ.Κ. και ακόμη σπουδαιότερες επιτυχίες, τόνισε τη σημασία των χορηγών τους οποίους η εκκλησία ευχαριστεί ενθέρμως διότι προσβλέπουν σε αυτή την προσπάθεια και τόνισε ότι όλοι μας έχουμε να κερδίσουμε κάτι από την προσπάθεια του αγωνιστικού τμήματος.

Ακολούθησε η τοποθέτηση του κ. Χρήστου Δεληγιάννη, του κ. Γιώργου Τσιαμούρα και του προπονητή Κώστα Ρουμελιώτη ενόψει της νέας σεζόν.

O κ. Δεληγιάννης μίλησε για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει η διοίκηση και το οποίο ξεκίνησε από την προηγούμενη σεζόν, τα μεγάλα ταξίδια στο Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής και τις πολύ δυνατές ομάδες που συμμετέχουν και μίλησε για ένα πλάνο που έχει τεθεί σε συνεργασία με τον νέο προπονητή που θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου και ευχαρίστησε όλους όσους συμπαρίστανται οικονομικά και ηθικά σε αυτή την προσπάθεια.

Ο κ. Τσιαμούρας μίλησε για το νέο του ρόλο στο Σύλλογο, την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλει μαζί με τα μέλη της διοίκησης, με τα οποία είναι πάνω απ’όλα φίλοι και έπειτα συνεργάτες αλλά τόνισε ότι το ταβάνι του Α.Σ.Κ. είναι ο ουρανός που τον καλεί για ολοένα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Από την πλευρά του ο Κώστας Ρουμελιώτης αναφέρθηκε στην περυσινή προσπάθεια που έφερε την ομάδα στη Β’ Εθνική, στο έργο του προκατόχου του και των αθλητών που βρέθηκαν στον Σύλλογο αλλά και στην προσπάθεια της διοίκησης που θέλησε να βάλει τις βάσεις για τη θεμελίωση ενός υγιούς Σωματείου. Με σύνθημα τη φράση από την «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη τόνισε χαρακτηριστικά ότι «θέλουμε με τον Α.Σ.Κ. να φτάσουμε εκεί που δεν μπορούμε». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον προγραμματισμό του ρόστερ, την προετοιμασία που ξεκίνησε πιο νωρίς από κάθε άλλη ομάδα στην Ελλάδα και τους συνεργάτες του που στελεχώνουν ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ, υπογραμμίζοντας ότι η δομή του έμψυχου υλικού έγινε με γνώμονα τον πρωταθλητισμό ώστε να επιτευχθεί η παραμονή στην κατηγορία. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους χορηγούς για την ουσιαστική στήριξη που παρέχουν και έκανε κάλεσμα για όχι μόνο οικονομική αλλά και φυσική παρουσία όλων των υποστηρικτών στα δρώμενα του Συλλόγου.

Εκ μέρους των παιχτών, ο εκ των αρχηγών Σεραφείμ Θέος τόνισε ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο Α.Σ.Κ. να δικαιώσει τις προσδοκίες, ενώ ανέφερε ότι αρκετοί παίχτες δε γνωρίζουν το Βόρειο Όμιλο, ωστόσο έχουν την εμπειρία να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας πάντα μέσα από τη δουλειά που ξεκίνησε και έχει διάρκεια περίπου δύο μηνών.

Αθλητής Ηλικία Ύψος Θέση
Στέργιος Δόγρανλης 20 1.96 φόργουορντ
Χρήστος Ζωιτσάκος 16 1.88 πλέι μέικερ
Σεραφείμ Θέος 32 2.03 πάουερ Φόργουορντ
Θάνος Καμαριώτης 22 2.01 γκαρντ-φόργουορντ
Άρης Κουρέπης 22 2.06 σέντερ
Χρήστος Λάκκας 25 1.88 γκαρντ
Γιώργος Μαυρογιάννης 24 1.93 γκαρντ
Κοσμάς Πανταζής 28 1.85 γκαρντ
Βαγγέλης Παπαδόπουλος 32 2.05 σέντερ
Γρηγόρης Παππάς 25 2.02 φόργουορντ-σέντερ
Κώστας Παππάς 19 1.89 γκαρντ
Μιχάλης Πάσσας 20 1.96 σμολ φόργουορντ
Παντελής Σκορδάς 19 2.02 φόργουορντ-σέντερ
Γιώργος Τριχόπουλος 29 1.93 γκαρντ-φόργουορντ

 

Σε ό,τι αφορά τους χορηγούς, ο Α.Σ.Κ. επισήμανε την ουσιαστική παρουσία τους στην προσπάθεια του Συλλόγου, εξέφρασε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη προς τους εκπροσώπους του, ενώ αναφέρθηκε στη σημασία ότι όχι μόνο οι υποστηρικτές της περυσινής προσπάθειας παρέμειναν και φέτος, αλλά μάλιστα ενισχύθηκαν με μία ακόμη επιχείρηση που θα βρίσκεται στην εμφάνιση της ομάδα για την προσεχή σεζόν.

ASK_fanela2016

πηγή: karditsasportiva.gr