Ποιος είπε ότι στην ΑΕΚ δεν έχουν παράπονα από τη διαιτησία μόνο και μόνο επειδή κατακτήθηκε η νίκη επί του Αετού στα Εξάρχεια;

Γράψαμε και στο μεταμεσονύχτιο ρεπορτάζ, ότι μερίδα των οπαδών της ΑΕΚ, που κατέκλυσε το κλειστό του Στρέφη “έβραζε”. Βεβαίως, υπήρχε και η εύλογη προκατάληψη για το πρόσφατο παρελθόν. Ο Σπύρος Παπαϊωάννου μίλησε στην ιστοσελίδα “aekbcfans.gr” , όπου παράλληλα κατέστησε σαφή την συνειδητοποίηση ότι οι “Ενωσίτες” ετοιμάζονται και τυπικά για το μπαράζ ανόδου.

Το μέλος της διοικούσας επιτροπής του Τμήματος Μπάσκετ της ΑΕΚ (σ.σ. τραυματίστηκε για δεύτερη φορά σε 4 μήνες, αφού υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι σε ατύχημα) δήλωσε για τους Σκούτα και Ντάβαρη:

Η διαιτησία ήταν άσχημη 100%, έχουμε συνηθίσει πια, φυσικά δεν ήταν τόσο άθλια όσο με την Ερυθραία. Το μόνο που μένει είναι τώρα  το μπαράζ αν και πιστεύω ότι και να νικήσουμε το Ψυχικό δεν νομίζω να κάνει άλλη γκέλα-ήττα το Ψυχικό”.

Ο κ. Παπαϊωάννου ρωτήθηκε αν “ευνοείται το Ψυχικό” και απάντησε ως εξής: “Όποιος ξέρει λίγο μπάσκετ το βλέπει, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο”.