Tην τιμητική του έχει ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης σήμερα στον Τύπο και είναι λογικό. Πρόκειται για ποιοτική μεταγραφή, που πιστώνεται στα υπέρ της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε στην “ΩΡΑ των σπορ” για την περσινή περίοδο, όπου βρέθηκε ξανά μια ανάσα από την επιστροφή του, αλλά και για την ερχόμενη περίοδο.

“Πέρυσι για μένα η κατάσταση στην ΑΕΚ ήταν πιο μπερδεμένη από ό,τι φέτος. Φέτος η πτώση της στην Β’ Εθνική έγινε “εν γνώσει” κάποιων ατόμων, ενώ η φετινή διοίκηση μου ‘χει φανεί παρά πολύ συνεπής και ειλικρινής δείχνοντάς το και στην πράξη. Όποιες αμφιβολίες παρατηρούνται έχει την διάθεση και τις λύνει και γενικά το όλο πλάνο και το όλο σκεπτικό με βρίσκει σύμφωνο”, δήλωσε ο Γκιζόγιαννης.

Για την επάνοδο στην Α1: “Αναμφισβήτητα αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Δεν υπάρχει περιθώριο για κάτι άλλο. Το μόνο σίγουρο όμως είναι για να μην λέμε και μεγάλα λόγια ότι πρέπει να καταβάλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια γιατί το έργο μας δεν θα είναι εύκολο“.

Για τον προπονητή Βαγγέλη Ζιάγκο μάλλον ξάφνιασε με όσα είπε: “Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του, αν και δεν χρειάζεται γιατί τον γνωρίζω προσωπικά και τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση”.

Ο Γκιζόγιαννης μίλησε και στην “Κιτρινόμαυρη“: “Δεν ήταν κίνητρο μου σε ποια κατηγορία θα παίζω, αλλά να βρω μια ομάδα με οργάνωση, συνέπεια και στόχους και στην ΑΕΚ το βρήκα αυτό 100%. Είναι άδικο και κρίμα να αγωνίζεται η ομάδα στη Β’ Εθνική, όμως έτσι είναι η ζωή και τα λάθη πληρώνονται. Παρόλα αυτά πιστεύω πως όποια δυσκολία και αν βρεθεί στο δρόμο της ομάδας η διοίκηση θα την ξεπεράσει, τουλάχιστον αυτό μου έδειξε η διοίκηση και αυτό πιστεύω”.