Ότι οι διοικούντες την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και εν προκειμένω, ο προεδρεύων την επιτροπή Μπάσκετ Αλέξης Αλεξίου, κινούνται πίσω από τα φώτα της ράμπας για το ιδιοκτησιακό, γίνεται όλο και πιο σαφές.

Ο Σπύρος Παπαϊωάννου στη “συνομιλία” του με “Ενωσίτη” οπαδό (στην προσωπική του σελίδα στο facebook) επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς το δικό μας ρεπορτάζ, με τίτλοΚάτι ακούγεται για ΚΑΕ, της 15ης Ιανουαρίου. Κι αν εμείς …αποτύχαμε να εκμαιεύσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα της εκκαθάρισης των χρεών, που αποτελεί μείζονος σημασίας ζήτημα, το πέτυχε στο Διαδίκτυο ο νεαρός και επίμονος Χάρης, από τους πλέον πιστούς φίλους της ομάδας μπάσκετ ως προς την αφοσίωση και τους προβληματισμούς του.

Ο κ. Παπαϊωάννου έγραψε: “Όχι, Χάρη, δε διαλύθηκε ακόμη η ΚΑΕ… αλλά να ξέρεις ότι αυτή η διαδικασία θέλει πολύ χρόνο (από 6 μήνες έως 2 χρόνια συνήθως), αλλά να ξέρεις ότι η διοίκηση ψάχνει και από μόνη της την καλύτερη λύση ανεξάρτητα με τις κινήσεις του κ. Φιλίππου και της ΚΑΕ… Να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα!!”.

Ο “Ενωσίτης” παράγοντας, συνήθως φειδωλός και προσγειωμένος σε θέματα που αφορούν στα διοικητικά, δεν θα μιλούσε δημόσια, αν δεν είχε κάποιου είδους πληροφόρηση. Ως εκ τούτου, τα όσα έγραψε έχουν ιδιαίτερη σημασία, συνιστούν είδηση και δημιουργούν συνθήκες ευφορίας στην μπασκετική ΑΕΚ…