Ο Νίκος Μποχωρίδης αποτελεί έναν από τους παίκτες που ανεβάζει σταδιακά και κάθε χρόνο την απόδοση του, φτάνοντας να αποτελεί ένα από τα καλύτερα γκαρντ στην Β’ Εθνική, και με 20,5 πόντους κατά μέσο όρο να οδηγεί την κούρσα τον σκόρερ του Νοτίου ομίλου, και να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του Πανελευσινιακού.

Ο μεγαλύτερος αδελφός του Λευτέρη, που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, στα 26 του δείχνει πιο ώριμος από ποτέ, δείχνοντας τις ικανότητες του στην περσινή ομάδα του ΟΦΗ, όπου ο Φώτης Τακιανός του έδωσε το ελευθέρας, και ο Μποχωρίδης 8,2 πόντους, και τρομερό δεύτερο γύρο οδήγησε τους Κρητικούς στην σωτηρία. Όπως και ο αδελφός του, ξεκίνησε από τις υποδομές του Άρη, ενώ την περίοδο 2012-2013 αγωνίστηκε σε 5 παιχνίδια στην Α1, έχοντας 1,2 πόντους κατά μέσο όρο.

Στην συνέχεια γνώρισε την εκτόξευση τους Ίκαρους Σερρών, στην Α2, για να επακολουθήσουν ΟΦΗ και Ελευσίνα. Στην χθεσινή (13/12) νίκη με τον Χολαργό ο Μποχωρίδης είχε 32 πόντους με 7 τρίποντα, κάτι που είχε κάνει και στη Νέα Σμύρνη, όταν με ίδιους πόντους (32 με 5 τρίποντα και 5 ασίστ), έπαιζε σχεδόν μόνος του απέναντι στον Πανιώνιο.