Η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος του ομίλου Βορρά της Β’ Εθνικής μπορεί να συμπεριελάμβανε ουκ ολίγα ντέρμπι και αμφίρροπες αναμετρήσεις, αλλά οι σκηνές… φαρ ουέστ που εκτυλίχθηκαν στο “Σίτι” την Κυριακή το απόγευμα άφησαν το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αυτής της αγωνιστικής σε δεύτερη μοίρα.

Η “Άγρια Δύση” του Αιγάλεω

Το παιχνίδι ανάμεσα στο Αιγάλεω και το Μαρούσι συγκέντρωνε τα βλέμματα της 14ης αγωνιστικής καθώς επρόκειτο για την πλέον αμφίρροπη αναμέτρηση. Ένταση, πάθος και μεγάλες “μάχες” συνέθεταν το παζλ του αθηναϊκού ντέρμπι μέχρι το τρίποντο του Θέμη Κουπίδη 0.7”πριν το τέλος. Γιατί από εκεί και μετά όσα διαδραματίστηκαν δεν είχαν καμία σχέση με τον αθλητισμό…

Είναι ακόμα… “ζωντανοί”

Ιωνικός Ιωνίας και Πιερικός Αρχέλαος βρίσκονταν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με την ολοκλήρωση του α’ γύρου του πρωταθλήματος στον όμιλο Βορρά της Β’ Εθνικής, αλλά με τις εκτός έδρας νίκες που πέτυχαν απέναντι σε Ιωνικό Ν.Φ. και Αίαντα Ευόσμου, αντίστοιχα, έδειξαν πως δεν πρόκειται να πετάξουν λευκή πετσέτα.

Μπαίνει σε περιπέτειες

Η εντός έδρας απώλεια στο παιχνίδι με τον Ιωνικό Ιωνίας έβαλε τον Ιωνικό Ν.Φ. σε… περιπέτειες. Η ομάδα του Σπύρου Σταθούλη έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να απομακρυνθεί για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις και σε συνδυασμό με το “διπλό” του Πιερικού Αρχέλαου, είδε τη ζώνη του υποβιβασμού να την… πλησιάζει επικίνδυνα.

Θα αντέξει;

Μπορεί η ήττα από τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο να χαρακτηρίζεται ως “εντός προγράμματος” για τη ΜΕΝΤ, αλλά η ουσία είναι άλλη. Οι “κυανόλευκοι” έφτασαν τις εφτά (!) συνεχόμενες ήττες με αποτέλεσμα να βρίσκονται, πλέον, σε δεινή βαθμολογική θέση. Ο ιστορικός σύλλογος αγνοεί τη χαρά της νίκης από τις 18/11 και το παιχνίδι με τον Ιωνικό Ιωνίας

Δεν προλαβαίνει

Οι Μαχητές Δόξας Πεύκων στήθηκαν πέρσι το καλοκαίρι με σκοπό να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα. Το ρόστερ της ομάδας είναι αρκετά ποιοτικό, οπότε δεν άργησαν να γίνουν οι πρώτες σκέψεις για την διεκδίκηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων. Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, όμως, έχουν αφήσει την ομάδα των Πεύκων πολύ μακριά από τη δεύτερη θέση, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα ανατραπεί η κατάσταση.