Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε σοβαρή  -αν και ακόμη δεν έχει βρει ρυθμό διαρκείας- στον αγώνα με τον Κρόνο κι αυτό της πιστώθηκε. Στα θετικά της αναμέτρησης προσμετρήθηκε το γεγονός, ότι τα “Original” μέλη της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ήταν εκεί. Όπως ήταν και αρκετοί οπαδοί στις εξέδρες, περισσότεροι από το αναμενόμενο…

Ήταν όμως στη Ζωφριά και δύο άτομα για τα οποία κάτι έχουν να θυμούνται οι δύο τελευταίοι πρόεδροι της ΚΑΕ ΑΕΚ, ήτοι οι Μπάμπης Καραμανλής και Νίκος Γεωργαντζόγλου. Σε αγώνα της ομάδας μπάσκετ, λοιπόν, επανεμφανίστηκε ο Βασίλης Τόγελος. Ο “Ενωσίτης” παράγοντας έδωσε το “παρών” για πρώτη φορά έπειτα από τρία χρόνια, δηλαδή από την εποχή που διέρρηξε τις σχέσεις του με τον (ομογάλακτο) Καραμανλή.

Κι αν η παρουσία του Τόγελου, που πάντα ρωτούσε και ενημερωνόταν για την ΑΕΚ, δεν συνιστά για μας έκπληξη, έκπληξη ήταν η “επιστροφή” του… Κώστα Οικονομάκη! Παρότι ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ ήταν χολωμένος -κατά πληροφορίες μας- που η παρούσα κατάσταση δεν κράτησε τον γιο του στην ομάδα (σ.σ. o Γιάννης Οικονομάκης είχε λάβει μέρος σε προπονήσεις) έδωσε το “παρών” στον αγώνα με τον Κρόνο! Ο κ. Οικονομάκης έδειξε ανωτερότητα κι αυτό του πιστώνεται.

Βέβαια, ο κ. Οικονομάκης είχε και έχει άριστες σχέσεις με παράγοντες και στελέχη της ΑΕΚ. Η ρήξη του με την “Ένωση”, περίπου ένα χρόνο πριν, αφορούσε  στη σχέση του με τον πρόεδρο. Ο τρόπος της αποπομπής του άλλωστε αποτέλεσε …casus belli  για την συντριπτική πλειοψηφία των μελών της διοίκησης, τα οποία εναντιώθηκαν στον Γεωργαντζόγλου.

Ο Οικονομάκης είχε αποχωρήσει με μύδρους κατά του τότε… χορηγού  (Bios Balance) και του διαδόχου του (Δημήτρη Λιόγα). Ο Γεωργαντζόγλου είχε δικαιωθεί πάντως με την επιλογή του, αλλά στην πορεία διέρρηξε κι αυτός τις σχέσεις του με τον τότε χορηγό, αλλά και με τον Λιόγα. Η αλήθεια είναι, ότι την περασμένη περίοδο η εχεφροσύνη εξέλιπε της ΑΕΚ, κυρίως σε ό,τι αφορά στη διαχείριση κρίσεων…