Μετά από μία καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 με τη φανέλα του Τρίτωνα, από τον οποίον απέκτησε αρκετές εμπειρίες με τη συμμετοχή του, ο Βασίλης Γάργαλης επιστρέφει στον Πρωτέα Βούλας, για να τον ενισχύσει εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Γάργαλης είναι ένας 20χρονος ελπιδοφόρος φόργουορντ ύψους 2,04, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στην προηγούμενη θητεία του με τη φανέλα του Πρωτέα τόσο στο ανδρικό τμήμα και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όσο και με την εφηβική ομάδα της ομάδας από τη Βούλα

Επίσης, έχει διακριθεί και με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος στα τμήματα υποδομών. Ο Γάργαλης καλείται λοιπόν στο δυνατό του “come back” στον Πρωτέα Βούλας να προσφέρει ξανά τις “υπηρεσίες” του έχοντας αποκτήσει πολλές “εικόνες” από τα “σαλόνια” της Α2.

Δείτε την ανακοίνωση του Πρωτέα Βούλας:

“Ο Βασίλης Γάργαλης επιστρέφει στον Πρωτέα!

Μετά από ένα χρόνο επιτυχημένης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 με την ομάδα του Τρίτωνα ο Βασίλης Γάργαλης επιστρέφει στην οικογένεια του. Ο Βασίλης σηματοδοτεί την προσπάθεια του συλλόγου για τη στήριξη της Ανδρικής ομάδας από αθλητές των Ακαδημιών.

Βασίλη, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Δείτε τον Γάργαλη εν δράσει: