Η επιστροφή του φυσικού της ηγέτη είναι γεγονός…

Το επίθετο Μάντζαρης στο Περιστέρι δεν είναι κάτι απλό, αλλά ένα σημείο αναφοράς για τον σύλλογο της Δυτικής Αττικής, με έναν από τους «πρίγκιπες» του, τον Αντώνη Μάντζαρη να επιστρέφει μετά το 2013, και όταν βίωσε τον υποβιβασμό της αγαπημένης του ομάδας από την Α1, θέλοντας να την βοηθήσει στον δύσκολο δρόμο της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια.  Η επιστροφή του στο Περιστέρι σημαίνει πολλά από μόνη της, με τον 30χρονο γκαρντ γέννημα θρέμμα της ομάδας να σαλπίζει αυτόματα την αντεπίθεση της ομάδας εκεί που ανήκει. Ο Μάντζαρης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Εθνικό, έχοντας 7 πόντους ανά παιχνίδι, παίζοντας σημαντικό ρόλο προς την έξοδο της ομάδας του Πειραιά στα πλέι οφς ανόδου.

Εκτός από τον Μάντζαρη, το Περιστέρι συμφώνησε και με τον Σπύρο Μαγκουνή, ο οποίος μετά το Αιγάλεω θα αγωνιστεί και σε μια ακόμα ομάδα των Δυτικών προαστίων.

Ο 31χρονος φόργουορντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Εθνικό, πραγματοποιώντας εξαιρετικό πρωτάθλημα με 8,3 πόντους και 4,3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ την περίοδο 2014-15 βρέθηκε στον Φάρο, βοηθώντας τον να ανέβει στην Α2, έχοντας μεγάλη εμπειρία από τις συγκεκριμένες κατηγορίες.