Οι δυο τους και οι υπόλοιποι..

Κύμη και Φάρος Κερατσινίου έχουν αποφασίσει να διανύσουν τον δικό τους, μοναχικό δρόμο που οδηγεί στην Α2, και στο μπαράζ ανόδου αντίστοιχα, καθώς δείχνουν να απέχουν από τις υπόλοιπες 12 ομάδες του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Εύβοιας πέρασε με άνεση από την Καλλιθέα επικρατώντας του Ίκαρου, ενώ το ίδιο έκανε και ο Φάρος στην έδρα του απέναντι στον Χολαργό. Πλέον, συγκρούονται μεταξύ τους, με το νικητή να παίρνει προβάδισμα πρωτιάς…άρα και ανόδου.

Μετά τους δυο της κορυφής, η επόμενη ομάδα που βρίσκεται πάντα σε υψηλό επίπεδο δεν είναι άλλη από τον Πανερυθραϊκό. Η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή έκανε περίπατο για τρία δεκάλεπτα απέναντι στο Ηράκλειο, στο «Στ.Καλαϊτζής», με τον Έλληνα τεχνικό να εκνευρίζεται στην τελευταία περίοδο, όταν οι παίκτες του απώλεσαν σημαντική διαφορά στο σκορ.

Στις νίκες επέστρεψε και ο Αμύντας, ο οποίος παραδοσιακά εμφανίζεται πολύ δυνατός στον Υμηττό, και δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει του Αμαρουσίου, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε βαθιά κρίση, ενώ την παραίτηση του υπέβαλε ο Αλέξης Καρατζάς, αποχωρώντας από το τιμόνι της ομάδας, με τον Μελέτη να κάθεται στο πάγκο μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης. Πολλά παράπονα είχαν οι φίλοι της ομάδας των Βορείων Προαστίων, με τον Νίκο Μίχαλο να αναλαμβάνει να τους καθησυχάσει στο φινάλε.

Ξέσπασε ο Ιωνικός ο οποίος στο κλειστό του «Πλάτωνα», και μετά από ένα προσωπικό σόου του Χρήστου Ντακούλια επικράτησε με άνεση του Παπάγου, δείχνοντας να ανεβαίνει αγωνιστικά. Ο Δημήτρης Τσαρουχάς αγωνίστηκε μόλις για 10” ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των πιο ψύχραιμων στο φινάλε, καθώς υπήρξαν κάποιες αντεγκλήσεις ανάμεσα σε φίλους των γηπεδούχων και μελών της αποστολής των «Στρατηγών». Αθηναϊκό ντέρμπι ήταν έτσι και αλλιώς!

Σε σχετικά εύκολη νίκη έφτασε ο Φιλαθλητικός απέναντι στην Αγία Παρασκευή, με το αλατοπίπερο να υπάρχει όμως στους φιλοξενούμενους. Δημοσιεύματα έφεραν τον Νίκο Διδάχο στην έξοδο και τον Λευτέρη Καλογήρου να αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την ΚΑΠ, αλλά κάτι τέτοιο προς το παρών δεν συμβαίνει, με τον έμπειρο τεχνικό να το διαψεύδει. Επίσης, καταγγελία προς την ΕΟΚ έκανε η «Αγία» αναφορικά με την μην ύπαρξη γιατρού στον πάγκο των γηπεδούχων, ζητώντας τον μηδενισμό τους.

Τέλος, σε ένα παιχνίδι που μετατράπηκε σε κρεσέντο τριπόντων, και με τον Αργύρη Πεδουλάκη παρών στο κλειστό «Γ.Στεφανόπουλος», το Περιστέρι ανάσανε βαθμολογικά καθώς επικράτησε του Δούκα, και ανέβηκε βαθμολογικά. Το παιχνίδι έγινε το Σάββατο (22/11)

Η βαθμολογία (σε 7 αγώνες)
1.ΓΣ Κύμης 14 (7-0)
2.Φάρος 13 (6-1)
3.Πανερυθραϊκός 12 (5-2)
4.Αμύντας 11 (4-3)
5.Παπάγου 11 (4-3)
6.Ηράκλειο 11 (4-3)
7.Φιλαθλητικός 11 (4-3)
8.Περιστέρι 10 (3-4)
9.Δούκας 10 (3-4)
10.Ιωνικός Νικαίας 10 (3-4)
11.Ίκαρος Καλλ. 9 (2-5)
12.Χολαργός 9 (2-5)
13.Μαρούσι 8 (1-6)
14.Αγία Παρασκευή 7 (1-5-1μηδ.) 
 
Η επόμενη αγωνιστική (8η, 30/11)
Ηράκλειο-Περιστέρι
Παπάγος-Πανερυθραϊκός
ΚΑΠ-Ιωνικός Νικαίας
Φιλαθλητικός-Αμύντας
Δούκας-Ικαρος Καλλ.
Κύμη-Φάρος Κερ.
Χολαργός-Μαρούσι