Μια μεγάλη και ιστορική πρόκληση έχει μπροστά του το Αγρίνιο. Η ομάδα υποδέχεται την Κυριακή το Ανατόλια (έχει ήδη πάρει τον τίτλο και το εισιτήριο της ανόδου στην Α2) στην 30η και τελευταία αγωνιστική της Β’ Εθνικής και θέλει τη νίκη για να τερματίσει στην 2η θέση και να ανέβει στην δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά.

Ο παίκτης του Αγρινίου, Γιώργος Μπερερής, μίλησε για την ιστορική πρόκληση, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.

Ο Γιώργος Μπερερής ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Την Κυριακή το ματς είναι μια πρόκληση. Μας δίνεται μεγάλη ευκαιρία σε μας, στην πόλη, σε όλους να ζήσουμε μια μοναδική στιγμή, να γράψουμε ιστορία, να ανέβει η ομάδα στην Α2. Ολο αυτό μας δημιουργεί ένα έξτρα κίνητρο, να παλέψουμε και μαζί με τον κόσμο να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να πανηγυρίσουμε μια ιστορική νίκη που θα την θυμόμαστε όλοι. Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο. Ετσι και για την ομάδα έγινε για κάποιο λόγο να φτάσουμε στο 30ο παιχνίδι για να ζήσουμε μια τέτοια στιγμή, που θα έχει σασπένς.

Είμαστε έτοιμοι και θα προετοιμαστούμε όλοι μαζί γι’ αυτό το παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλοι και ελπίζουμε ότι μαζί με τον κόσμο θα κάνουμε μια φιέστα την Κυριακή. Καλώ τον κόσμο μας να έρθει και να γιορτάσουμε όλοι μαζί μια ιστορική νίκη. Νομίζω ότι δεν θα μείνει όχι ούτε κάθισμα κενό, ούτε κάγκελο κενό  την Κυριακή».

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΕΡΕΡΗ