Το πρωτάθλημα του ομίλου Νότου της Β’ Εθνικής έχει αρχίσει να… “παίρνει φωτιά” αφού, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, σχεδόν όλες οι ομάδες “βράζουν” στο ίδιο καζάνι. Η αλλαγή… τιμονιέρη στην Ένωση Ιλίου είχε, καταρχάς, θετικά αποτελέσματα μετά την επικράτηση των “μπλε” την περασμένη Κυριακή επί του Δούκα.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα τους βρει, όμως, να ταξιδεύουν στην Πάτρα για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Έσπερο ΑΟΠΑ. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας του Μάριου Δεσποτάκη γνωρίζουν καλά τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, γι αυτό προσπαθούν να συσπειρώσουν τον κόσμο της ομάδας.

Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου γνωστοποίησε πως όποιος το επιθυμεί θα μπορέσει να… συνοδεύσει την ομάδα στο παιχνίδι στην αχαϊκή πρωτεύουσα αφού πρόκειται να επιστρατευθούν μισθωμένα πούλμαν. Στο Ίλιον κάνουν τα πάντα για να πάνε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε όλους τους τομείς στο παιχνίδι με το συγκρότημα του Μάκη Γιατρά. Αυτό που απομένει να δούμε είναι, αν θα δικαιωθούν.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η συγκεκριμένη κίνηση είναι σημαντική και δείχνει τη διάθεση των ανθρώπων της ομάδας και των φιλάθλων της να στηρίξουν την Ένωση Ιλίου σε ένα εξαιρετικά δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.