Η φερεγγυότητα και το οργανωμένο πλάνο που έχουν οι άνθρωποι του Χολαργού χαρακτήρισε ως τις δύο βασικότερες αιτίες για τις οποίες μεταγράφηκε στην ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη ο Βασίλης Εμμανουηλίδης. Ο πολύπειρος γκαρντ μίλησε στο basketblog.gr για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην πλούσια καριέρα του, ενώ τόνισε πως ο Χολαργός ήταν η καλύτερη επιλογή.

“Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Χολαργό γιατί πρόκειται για ένα φερέγγυο σωματείο με σοβαρούς ανθρώπους. Η δουλειά που έκανε ο κόουτς Συμεωνίδης την περσινή σεζόν και η παραμονή ενός μεγάλου μέρους της περσινής ομάδας δείχνει ότι κάτι καλό δημιουργείται, γι αυτό ήθελα να συνδράμω κι εγώ όσο μπορώ”, ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 35χρονου πόιντ γκαρντ για να συνεχίσει αναφερόμενος στους στόχους του Χολαργού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου:

“Από τη στιγμή που είμαστε νεοφώτιστη στην κατηγορία πρώτος στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο αφού ο Νότιος όμιλος απαρτίζεται από ιστορικές και πολύ ανταγωνιστικές ομάδες”.

Όσο για τους λόγους που τον ώθησαν στο να πει το “ναι” στην πρόταση του Χολαργού ήταν ξεκάθαρος: “Καταρχήν ο κόουτς Συμεωνίδης μού έδειξε από την πρώτη στιγμή πόσο με ήθελε στην ομάδα. Μίλησα και με τους ανθρώπους του συλλόγου και κατάλαβα πως έχουν ένα πολύ οργανωμένο πλάνο στο μυαλό τους. Δεν θέλουν να ξεφύγουν από τον προγραμματισμό τους, όλα τα κάνουν βάσει σχεδιασμού.

Επίσης, ο Χολαργός διακρίνεται για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό του. Πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή και πως ταιριάζω στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας“.