Τί κι αν είχε σημαντικές απουσίες (Βρύνας, Βλαχόπουλος, Νικατζάμ); Τι κι αν ήταν με την πλάτη στον τοίχο μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής; Ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου (απ)έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως μόνο… εύκολη λεία δεν αποτελεί για τους αντιπάλους του.

Οι “κόκκινοι” πέτυχαν τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας τους επί της “Ένωσης” με 80-77 δια χειρός Βασίλη Δολιανίτη παίρνοντας ένα σημαντικό δίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που είχε να διαχειριστεί την τελευταία βδομάδα ο Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος δεν του επέτρεψαν να προετοιμάσει την ομάδα του όπως ακριβώς ήθελε, αλλά αποδείχθηκε πως… κάθε εμπόδιο για καλό.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του μετά το τέλος της αναμέτρησης αφού η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ ήρθε ως… μάννα εξ ουρανού για την ομάδα του, η οποία αναζητούσε ένα δίποντο “εκτός προγράμματος” για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Πλέον, η συγκεκριμένη νίκη αναπτερώνει τις ελπίδες του Κρόνου Αγ. Δημητρίου για παραμονή, ενώ δίνει στους παίκτες του Αλέξανδρου Παρασκευόπουλου την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση για τον… “τελικό” της ερχόμενης εβδομάδας απέναντι στη Χαλκίδα.