Σφοδρά παράπονα από την διαιτησία αλλά και την γραμματεία έχει η Ευκαρπία, η οποία ηττήθηκε στο Άργος Ορεστικό. Συγκεκριμένα όπως θα δείτε και στο video που δημοσίευσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, και ενώ απομένουν 4” με το σκορ στο 77-77 η γραμματεία σταματάει την ροή του αγώνα, και οι διαιτητές δίνουν την κατοχή στους γηπεδούχους, οι οποίοι κέρδισαν στην παράταση με 84-82.

Διαβάστε την ανακοίνωση και δείτε το video, και βγάλτε τα συμπεράσματα σας

«Η μεγάλη κλοπή!!!
4 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού 77-77 έχουμε την κατοχή της μπάλας και ξαφνικά σφυρίζει η γραμματεία και διακόπτει την ροή του αγώνα και αφήνουμε την μπάλα λόγω της διακοπής. Μετά από σύσκεψη των διαιτητών με την γραμματεία δίνετε η κατοχή στην ομάδα του Άργους Ορεστικού αντικανονικά. 
Ούτε φάουλ στο 7 ούτε τίποτα!!!!!!!!
Χθες καταλάβαμε ότι οι άρχοντες του παιχνιδιού δεν είναι οι Διαιτητές αλλά η Γραμματεία.
Και η χθεσινή διαιτησία δικαιώνει ότι λέγαμε με την ανακοίνωση διαμαρτυρίας μας της προηγούμενης εβδομάδας ,εκτός εάν πλέον έχουμε στοχοποιηθεί και είναι προδεδικασμένη η βαθμολογική μας κατάταξη,προς ένδειξη και συμμόρφωση.
Ο νομός Λάρισας έχει την τιμητική της και αυτή την εβδομάδα μετά τους Γερακίνη και Ξέρα της προηγούμενης εβδομάδας,και οι Αδερφοί Πιτσίλκα καθόλη την διάρκεια το παιχνιδιού μας αντιμετώπισαν υπεροπτικά,άραγε τυχαία; 
Κύριοι θέλουμε πίσω τους βαθμούς μας,τα παιχνίδια μας γιατί τα εμείς τα΄΄κερδίσαμε΄΄ με κόπο και ιδρώτα και εσείς για τους δικούς σας λόγους μας τους κλέψατε!!!
Όλοι οι αρμόδιοι οφείλετε μία συγνώμη»

WP_20151213_18_39_07_Pro.mp4

Η μεγάλη κλοπή!!!4 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού 77-77 έχουμε την κατοχή της μπάλας και ξαφνικά σφυρίζει η γραμματεία και διακόπτει την ροή του αγώνα και αφήνουμε την μπάλα λόγω της διακοπής. Μετά απο σύσκεψη των διαιτητών με την γραμματεία δίνετε η κατοχή στην ομάδα του Άργους Ορεστικού αντικανονικά. Ούτε φάουλ στο 7 ούτε τίποτα!!!!!!!!Χθές καταλάβαμε οτι οι αρχοντες του παιχνιδιού δεν είναι οι Διαιτητές αλλά η Γραμματεία.Και η χθεσινή διαιτησία δικαιώνει οτι λέγαμε με την ανακοίνωση διαμαρτυρίας μας της προηγούμενης εβδομάδας ,εκτός εαν πλέον έχουμε στοχοποιηθεί και ειναι προδεδικασμένη η βαθμολογική μας κατάταξη,προς ένδειξη και συμμόρφωση.Ο νομός Λάρισας έχει την τιμητική της και αυτή την εβδομάδα μετά τους Γερακίνη και Ξέρα της προηγούμενης εβδομάδας,και οι Αδερφοί Πιτσίλκα καθόλη την διάρκεια το παιχνιδιού μας αντιμετώπισαν υπεροπτικά,άραγε τυχαία; Κύριοι θέλουμε πίσω τους βαθμούς μας,τα παιχνίδια μας γιατί τα εμείς τα΄΄κερδίσαμε΄΄ με κόπο και ιδρώτα και εσείς για τους δικούς σας λόγους μας τους κλέψατε!!!Όλοι οι αρμόδιοι οφείλετε μία συγνώμη

Δημοσιεύτηκε από Akille Tamp Psefkarpias στις Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015